Verwarming

Een betrouwbare gasleverancier

Op zoek naar een gasleverancier?

Het huis verwarmen, douchen, koken, allemaal activiteiten waarbij de meeste mensen nog volop gas gebruiken. Om gas te kunnen gebruiken in je woning, heb je een gasleverancier nodig. Maar waar komt je gas vandaan, hoe kunnen we het op een duurzame manier aan je leveren en wat kost gas? Ben je op zoek naar een nieuwe gasleverancier? Bekijk dan direct onze voordelige gastarieven.

Bekijk onze gastarieven

CO2-gecompenseerd gas

Bij ENGIE kun je CO2-gecompenseerd gas afnemen. De CO2-uitstoot van het verbruik van al onze gasklanten compenseren we via eigen Gold Standard compensatieprojecten. Door bijvoorbeeld de inzet van schone kooktoestellen is er tot 70% minder hout of houtskool nodig. Op deze manier dragen cookstoves bij aan minder ontbossing, een betere luchtkwaliteit en wereldwijde CO2-reductie.

Cookstove CO2-compensatie project

Duurzame gasleverancier

Wij zijn voordelig én duurzaam. Oók als gasleverancier willen wij namelijk de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar maken. Energie die mooi is voor de wereld. Dit doen met het leveren van CO2-gecompenseerd gas. Daarbovenop planten wij bomen in Nederland en in het buitenland. Kies je voor ENGIE als jouw gasleverancier, dan doen wij namelijk een donatie aan stichting Trees for All.

Wat kost gas?

Elke gasleverancier hanteert zijn eigen tarieven. Omdat het grootste gedeelte van je energierekening waarschijnlijk uit gas bestaat, is het handig om zorgvuldig je energiemaatschappij te kiezen. Wij scoren al jaren als één van de voordeligste leveranciers van gas. Wanneer je in onze berekentool je postcode, huisnummer en je (geschatte) verbruik invult, zie je direct wat onze gasprijs van dit moment is.

Gasleverancier én stroomleverancier

Al jaren zijn wij één van de weinige energieleveranciers waarbij je ervoor kunt kiezen om alleen gas af te nemen. Wij zijn naast gasleverancier ook een betrouwbare stroomleverancier. Bij ENGIE bepaal je zelf of je alleen gas wilt afnemen, alleen stroom, of gas én elektra.

Bekijk aanbod voor gas en/of stroom

Besparen op gas

Wil je je gasverbruik verminderen? Als jouw betrouwbare gasleverancier helpen wij je ook graag te verduurzamen. Wij bieden diensten aan om je huis zo aan te passen dat je kunt besparen op gas. Ook geven wij concrete bespaartips om je gasverbruik te verminderen.

Tado slimme radiatorknop