rivier in landschap in Nederland

Duurzaam ondernemen

De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door de zon, wind en waterkracht. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Met groene stroom van ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan Ga naar energieadvies
  • Bereken binnen 1 minuut jouw energiekosten

  • Beoordeeld met een 8,0

  • 91% beveelt ons aan

Wat te doen nu de tarieven zo hoog zijn?

De ENGIE Groep veroordeelt de invasie van Oekraïne en betuigt haar steun aan de getroffen bevolking. Door de inval van Rusland in Oekraïne zijn de al hoge energieprijzen nog verder gestegen. Hierdoor is ook de onrust verder toegenomen. Nederland en Europa zijn gedeeltelijk afhankelijk van Russisch gas.

Bekijk de reactie van ENGIE op de situatie in Oekraïne, wat de hoge energietarieven voor jou betekenen en wat je kunt doen als je je energierekening niet meer kunt betalen.

Zelf regelen

Bij ENGIE heb je altijd grip op je energiekosten en inzicht in je energieverbruik. Je regelt al jouw energiezaken eenvoudig zelf via MijnENGIE of de gratis ENGIE-app.
Meer over de ENGIE-app
Image

Kies je voor ENGIE, dan kies je voor zorgeloos elektrisch rijden

  • Persoonlijk advies over de beste laadoplossingen voor jouw bedrijf

  • Laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en binnen ons netwerk in het buitenland met onze gratis laadpas

  • Voordelig laden met Nederlandse groene stroom

Ontdek onze laadoplossingen

Veelgestelde vragen

Persoonlijk contact?

Onze adviseurs van de Ondernemersdesk staan altijd voor je klaar. Wij denken mee en gaan graag voor je aan de slag. Bel ons op 088 - 444 66 50. Een appje sturen via 06 -23 457 869 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Naar de Ondernemersdesk
Medewerkers Ondernemersdesk