Image

Verhuizen zonder zorgen

Geef je verhuizing aan ons door, dan zorgen wij dat je nooit zonder energie komt te zitten

Geef direct jouw verhuizing door

Alles over verhuizen

Een verhuizing is vaak een hectische periode waarin je veel moet regelen. Wij helpen je hier graag bij! Via MijnENGIE verhuis je jouw energiecontract eenvoudig mee naar je nieuwe woning. Zo loopt je huidige contract gewoon door, alleen op een ander adres. Maar natuurlijk wel met dezelfde tarieven en tegen dezelfde voorwaarden. Dat is het gemak van ENGIE.

Geef hier jouw verhuizing door

Het verhuisproces

 1. 1

  Verhuisformulier invullen

  Zodra je het verhuisformulier hebt ingevuld, gaan wij aan de slag. Is de verhuizing volledig verwerkt? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging per mail of via de post.

  Mochten wij vragen hebben over je verhuizing, of dit niet kunnen verwerken, dan nemen we telefonisch contact met je op.


 2. 2

  Start levering op nieuwe adres

  We starten met leveren op je nieuwe adres op de afgesproken datum. Op de dag dat wij gaan starten met leveren, ontvang je hier een e-mail over.

  Omdat wij starten met leveren op een nieuw adres, hebben wij de meterstanden van je nodig. Indien er slimme meters aanwezig zijn, lezen wij die uit op de dag dat wij starten met leveren. Zijn er geen slimme meters aanwezig? Dan ontvang je van ons een verzoek om je meterstanden door te geven.

 3. 3

  Stop levering op oude adres

  Is de datum van de sleuteloverdracht van je oude woning nog niet bekend? Geen probleem! Wij verwerken de verhuizing gewoon en leveren tijdelijk op 2 adressen. Zodra de datum van de sleuteloverdracht van je oude woning bekend is, geef je dit telefonisch aan ons door via 088 - 444 66 66.

Verhuizen: een mooi moment om te verduurzamen

Er zijn veel manieren om je woning te verduurzamen, maar de manier waarop is voor iedereen anders. Een mooi moment om te beginnen is bij een verhuizing of verbouwing. Daarom helpen wij met overzicht en inzicht om zelf, of samen met ons, de beste keuzes te maken. Want energie besparen is leuk, maar waar kun je het beste beginnen?

Ga aan de slag en ontdek welke keuzes bij jouw situatie passen. In het Verhuis- & Verbouwmagazine vind je 10 tips om direct aan te pakken, en 5 grotere maatregelen om samen op te pakken. Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang direct het Verhuis- & Verbouwmagazine.

Persoonlijk advies?

De mogelijkheden voor verduurzamen zijn eindeloos. Maar de beste volgende stap is voor iedereen anders. Wil je in jouw nieuwe huis aan de slag en de maatregelen in de goede volgorde nemen? We helpen je graag. Samen kijken we naar een logische volgende stap voor jouw situatie.  Bel geheel vrijblijvend met onze energieadviseurs voor passend advies.

Image

Veelgestelde vragen over verhuizen