Image

Energie voor de grootzakelijke markt

Op zoek naar energie voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor onze zakelijke energie. Wij stellen graag een aanbod op maat voor u op.

Vraag nu uw offerte aan Ontdek onze energieoplossingen
Image

Haal het maximale uit uw zonnepanelen

We zien ze steeds vaker: negatieve elektriciteitsprijzen. Die ontstaan wanneer er een overschot aan elektriciteit is. Waar het terugleveren van zonne-energie u normaal gesproken geld oplevert, moet u op deze momenten mogelijk betalen voor terugleveren. Zonde, want dat gaat ten koste van het rendement van uw zonnepanelen.

Gelukkig is daar een simpele oplossing voor: uw zonnepanelen op de juiste momenten even uitzetten. Met SolarFlex van ENGIE kan het. Benieuwd wat het uw bedrijf oplevert?

Slim energie inkopen

De energiemarkt is boeiend, complex en altijd in beweging. De experts van onze Market Desk volgen de markt nauwgezet en weten wat de ontwikkelingen zijn. Met deze kennis helpen wij u graag slimme inkoopbeslissingen te nemen.

Ook helpen onze adviseurs u bij het oplossen van al uw energievraagstukken, wat uw ambities ook zijn. Wij gaan graag met u in gesprek.

Image

Deze organisaties zetten de stap richting duurzaamheid

Ontdek hoe u kunt verduurzamen

Wij helpen u graag

Heeft  u een vraag over een openstaande factuur of wilt u uw meterstanden doorgeven? Of wilt u graag meer weten over wat ENGIE voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice Grootzakelijk. Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Energie grootzakelijk nodig? 

Heeft u als grootverbruiker energie nodig voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met een aanbod op maat. Ook geven wij u advies over het zelf inkopen van energie. Wilt u aan de slag met besparen en het verduurzamen van uw bedrijf? Wij bieden energieadvies en praktische oplossingen.

Vraag een offerte op maat aan