rivier in landschap in Nederland
Heel Nederland duurzaam

ENGIE verduurzaamt de zakelijke markt

Wij zijn van vele markten thuis. Ontdek hier onze dienstverlening voor de zakelijke markt.

Energietransitie

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale planeet.

Om de energietransitie waar te kunnen maken nemen de circa 6.000 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand om samen te verduurzamen.


Lees meer Over ENGIE
fly over wegen
flyover wegen in nederland

Energie & Techniek

Wij zijn een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in de duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie (leverancier van duurzame energie). Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige slimme gebouwen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groen gas, aardwarmte en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Kom met ons in contact

Bent u op zoek naar een vestiging, heeft u een vraag over een openstaande factuur of wilt u uw meterstanden doorgeven? Via onderstaande link komt u op onze klantenservice pagina en daar helpen we u graag verder. 

Ga naar de klantenservice
Klantenservice