Image

Energie voor de grootzakelijke markt

Op zoek naar energie voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor onze zakelijke energie. Wij stellen graag een aanbod op maat voor u op.

Vraag nu uw offerte aan Ontdek onze energieoplossingen

Laat uw bedrijf ook groeien met groen

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar groene elektriciteit. Hiermee dragen zij niet alleen bij aan de energietransitie, zij profiteren hiermee ook van concrete zakelijke voordelen.

Ontdek wat groene elektriciteit u kan opleveren en laat uw bedrijf ook groeien met groen.

Image
Image

Slim energie inkopen

De energiemarkt is boeiend, complex en altijd in beweging. De experts van onze Market Desk volgen de markt nauwgezet en weten wat de ontwikkelingen zijn. Met deze kennis helpen wij u graag slimme inkoopbeslissingen te nemen.

Ook helpen onze adviseurs u bij het oplossen van al uw energievraagstukken, wat uw ambities ook zijn. Wij gaan graag met u in gesprek.

Uitleg | Energie van A tot Z

De energiewereld zit vol met complexe termen over uiteenlopende onderwerpen. Met onze Energie Encyclopedie geven we hier uitleg aan. Leer bijvoorbeeld meer over curtailment, netcongestie, garanties van oorsprong of batterijopslag. We hopen dat deze artikelen u helpen de energiewereld nog beter te begrijpen.

Energie van A tot Z Encyclopedie ENGIE

Menzis dringt CO2-uitstoot terug

Menzis heeft grote ambities voor het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Met ENGIE en Equans als partners heeft Menzis in 2023 de CO2-uitstoot met 75 procent verlaagd ten opzichte van 2019.

"We streven naar een klimaat neutrale bedrijfsvoering, waarbij we de CO2-uitstoot van al onze activiteiten zoveel mogelijk willen reduceren. Het verlagen van ons energieverbruik speelt hierin een cruciale rol.", vertelt Henk Hogenkamp, technisch specialist bij Menzis.

Image

Wij helpen u graag

Heeft  u een vraag over een openstaande factuur of wilt u uw meterstanden doorgeven? Of wilt u graag meer weten over wat ENGIE voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice Grootzakelijk. Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Energie grootzakelijk nodig? 

Heeft u als grootverbruiker energie nodig voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met een aanbod op maat. Ook geven wij u advies over het zelf inkopen van energie. Wilt u aan de slag met besparen en het verduurzamen van uw bedrijf? Wij bieden energieadvies en praktische oplossingen.

Vraag een offerte op maat aan