Image
Onze energie voor thuis

Groene stroom & CO2-gecompenseerd gas

Bereken direct je maandbedrag

Groen en voordelig

Met onze energie voor thuis lever je een grote bijdrage aan het verduurzamen van Nederland. We bieden je namelijk 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas tegen voordelige tarieven. Goed voor het milieu én je energierekening. Via onze website kun je eenvoudig je energiekosten berekenen of energie aanvragen. Woon je in één van onze warmtelocaties? Meld je dan aan voor Warmte van ENGIE. Je krijgt dan warmte en koude uit nieuwe vormen van energie, zoals warmte- en koude opslag.

Zo hebben we altijd een energie-oplossing voor jou. Doe je mee?

Bekijk onze voordelige energietarieven
Groene stroom en gas

Groene stroom

Bij ENGIE krijg je 100% groene stroom uit Nederland. En die energie wekken wij ook zelf op! In Nederland hebben wij al 34 duurzame energiebronnen, zoals windmolens en zonneparken. Daarnaast wekken energiecoöperaties en onze klanten zelf groene stroom op. Stroom die jij thuis kan gebruiken.

Lees meer over onze groene stroom

We compenseren je CO2-uitstoot

In Nederland kunnen we helaas nog niet zonder gas. Om de impact van het gasverbruik te compenseren, investeren wij namens iedere nieuwe klant in onze eigen Gold Standard cookstoves projecten. Hiermee dragen we bij aan minder ontbossing en wereldwijde CO2-reductie. Daarnaast planten wij samen met Trees for All bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezond zuurstof.

Meer over CO2-gecompenseerd gas
CO2-compenstatie

Jouw voordelen als nieuwe klant

  • Een lage energierekening dankzij onze scherpe tarieven
  • Grip op je energiekosten en verbruik met de gratis ENGIE-app
  • Standaard 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas
  • Al je energiezaken in je persoonlijke omgeving in MijnENGIE
  • Hulp bij het verduurzamen van jouw huis via een online energiescan of persoonlijk advies

Profiteer ook van deze voordelen
Bekijk jouw voordelen
Advies en service

Warmte van ENGIE

Collectieve warmtebronnen waarmee een heel appartementencomplex of zelfs een hele wijk er warmpjes bijzit: dat is warmte van ENGIE. Door duurzame bronnen zoals warmte- en koudesystemen te installeren, kunnen we in één keer een grote groep huishoudens van duurzame warmte voorzien.

Meer informatie over Warmte van ENGIE

Energie van energiecoöperaties

In een energiecoöperatie bundelen buren, wijk- of dorpsgenoten hun krachten door samen te investeren in het opwekken van duurzame energie. Energiecoöperaties spelen dan ook een belangrijke rol in het verduurzamen van Nederland. Daarom bieden wij alle ondersteuning aan coöperaties om samen te werken aan lokale duurzaamheid. En kunnen leden via ENGIE de lokaal opgewekte groene stroom van hun energiecoöperatie, thuis gebruiken.

Lees meer over energiecoöperaties
Image
Image

Duurzaam en voordelig laden

Door elektrisch te rijden, heb je een grote stap gezet in jouw bijdrage voor een duurzamere wereld. Hierdoor zorg je voor minder CO2-uitstoot. Maar je gaat natuurlijk wel veel meer stroom verbruiken. Hoe fijn is het dan als je zo goedkoop en groen mogelijk je auto kan laden? Daarom hebben wij 100% Groen Opgeladen: 100% groene stroom tegen een superscherp energietarief, exclusief voor elektrisch rijders met een eigen laadpaal.

Ik heb een eigen laadpaal

Flexibel met een Modelcontract

Wil je een flexibel energiecontract? Kies dan voor het ENGIE Modelcontract. Hiermee kun je maandelijks je energiecontract opzeggen. Twee keer per jaar wijzigen de tarieven van dit contract. Natuurlijk informeren wij je hier op tijd over. Je kan dan op tijd je contract aanpassen naar een contract met vaste tarieven, mocht je dat willen.

Alle energieleveranciers bieden een modelcontract aan onder dezelfde voorwaarden. Zo kun je altijd eerlijk vergelijken.

Lees meer over ons Modelcontract
ENGIE VriendenVoordeel

Verdien €50,- met VriendenVoordeel

Hoe meer mensen kiezen voor onze Nederlandse groene stroom,  des te sneller kunnen we Nederland verduurzamen. Tip daarom jouw vrienden en familie over onze voordelige energie. Kiezen zij via jou ook voor ENGIE? Dan ontvangen jullie beiden tot wel € 50,-. Wij noemen dit met recht VriendenVoordeel.

Lees meer over VriendenVoordeel