Energie aanvragen

Jouw energieverbruik wil je natuurlijk zo laag mogelijk houden. Want hoe minder energie je verbruikt, hoe lager jouw energierekening wordt. Om te ontdekken of je kunt besparen op jouw energiekosten, is het belangrijk om eerst te achterhalen hoeveel je op dit moment verbruikt. Jouw energieverbruik berekenen is gelukkig erg gemakkelijk.

Je energieverbruik schatten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet (zeker) weet wat uw verbruik is. In dat geval kun je eenvoudig en snel naar schatting uw energieverbruik berekenen. Hiervoor kun je 3 simpele vragen beantwoorden. Wanneer je hieronder uw postcode en huisnummer invult, kun je in de volgende stap op ‘Ik weet mijn verbruik niet'  klikken. Daar kun je een schatting maken van jouw energieverbruik.

Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

  • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

  • Inzicht en besparen via gratis energie-app

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

De berekening van jouw energieverbruik

Hoeveel energie je gebruikt is meestal eenvoudig in te zien, of je nu klant bent bij ENGIE of een andere aanbieder. Bij ENGIE krijg je inzicht in jouw energieverbruik via de ENGIE app. Op basis van jouw huidige energieverbruik berekenen wij tevens hoe je verbruik voor de rest van het jaar zal zijn. Deze voorspelling is ook te vinden op jouw persoonlijke pagina en in de app. 

Bereken hoeveel jij kunt besparen

Je weet nu hoeveel energie je verbruikt, maar hoe kun jij op de kosten van jouw energie besparen? Als klant van ENGIE helpen we jou hierbij. Met het ENGIE Energiescan ontdek je in 2 stappen met welke maatregelen je kunt besparen. In het advies houden wij rekening met jouw woonsituatie, zodat je een helder beeld krijgt van wat de maatregelen jou opleveren.