Uitreiking Omgevingsfonds Centrale Gelderland

50plus - Weurt

De 50+-vereniging Weurt heeft eind oktober 2023 een succesvolle mindervalide dag georganiseerd. Mede dankzij steun uit het Omgevingsfonds Centrale Gelderland, konden 39 leden van de vereniging een bezoek brengen aan de Zandsculpturen in Garderen.

Bestuurslid Sjaak Klaassen: “De groep bestond uit de alleroudste leden (tot 91 jaar) en leden met een slechte tot zeer slechte mobiliteit. Zij zijn niet meer in staat om andere activiteiten van de vereniging bij te wonen en komen in een aantal gevallen de deur bijna niet meer uit. Vandaar dat we voor hen deze dag organiseren.

Iedereen werd thuis opgehaald waarna er een speciaal geprepareerde touringcar de groep naar Garderen bracht. Hier werden de beeldentuin en de zandsculpturen bekeken. Daarnaast konden de deelnemers tijdens de lunch bijkletsen en verhalen uit de oude doos ophalen. In de middag nam entertainer Hans Vesterink de groep mee naar het verleden met leuke verhalen en prachtige muziek.

De financiële ondersteuning die de vereniging van Omgevingsfonds Centrale Gelderland heeft mogen ontvangen, maakt het voor ons mede mogelijk deze dag te organiseren. Namens onze vereniging, maar zeker namens alle deelnemers, hartelijk dank.”

Omgevingsfonds-2023-50plus-garderen