windmolen van boven

We willen allemaal leven in een schone wereld met duurzame energie. Daarom is het belangrijk dat je voor de juiste energiemaatschappij kiest. Bij ENGIE begrijpen wij hoe belangrijk de toekomst is. Wij wekken 100% groene energie op uit natuurlijk herleidbare bronnen. Zo maken wij de energie van morgen vandaag al beschikbaar! Kies voor een groene toekomst, bereken direct je energiekosten. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van een goede keuze, maar ook van de juiste keuze.

Keuze voor de toekomst

Je wilt niet alleen een schoner leven voor uzelf, maar ook voor je dierbaren. Groene energie is de toekomst. Dit geldt voor je kinderen, je kleinkinderen en achterkleinkinderen. Bij ENGIE realiseren wij ons dat maar al te goed. De keuze voor de juiste energiemaatschappij is dan ook een belangrijke keuze. Wil je naast een duurzame keuze, ook een keuze maken die bij jou past? Bij onze energiemaatschappij werken we met en voor échte mensen: we werken voor jou! Wij geven je graag persoonlijk advies. Heb je vragen? Onze klantenservice is bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.

windenergie
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Inzicht en besparen via gratis energie-app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen?

Er zijn verschillende manieren om er achter te komen welke energiemaatschappij het beste bij jou past. De eenvoudigste manier is om gebruik te maken van vergelijkingswebsites. Hier zie je direct welke energiemaatschappij de beste en goedkoopste optie voor jou is. Er zijn naast de prijs een aantal andere punten waarop je kunt letten bij het kiezen van een energiemaatschappij, zoals: 

 • Voorwaarden energiecontract: elke energiemaatschappij heeft andere voorwaarden. Lees deze van tevoren goed door om onnodige kosten te voorkomen. 
 • Vaste en variabele kosten: energiemaatschappijen brengen vaste en variabele kosten in rekening. De ene maatschappij berekent een hoog bedrag aan vaste kosten en lage prijzen voor het gebruik, en de ander juist andersom. Bekijk wat voor jou het voordeligste is. 
 • Duurzame energie: kies je voor een energiemaatschappij die energie opwekt met fossiele brandstoffen? Of gaat jouw voorkeur naar duurzame energie? Duurzame energie is een stuk beter voor het milieu en wordt ook steeds voordeliger. 
 • Gas en elektriciteit: het is niet verplicht om gas en elektriciteit bij dezelfde aanbieder te kopen. De meeste energiemaatschappijen bieden zowel gas als elektriciteit aan. Daarnaast zijn er ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in alleen gas of elektriciteit. Het is dus goed om te kijken wat in jouw situatie het meest gunstig is. Wanneer je bijvoorbeeld zonnepanelen hebt, kan het voordelig zijn om voor aparte leveranciers te kiezen. 

Kies samen voor groen

Waarom wij bij ENGIE zoveel vertrouwen hebben in een mooie toekomst? Omdat wij hier hard aan werken. En dit doen wij het liefst samen met jou. Jij bent tenslotte zelf ook de energieleverancier van de toekomst. Wil je graag met je naasten aan een betere wereld werken? Wij hebben het mogelijk gemaakt om eigen opgewekte zonne-energie te delen met familie, buren of vrienden. Hiermee kiezen jullie samen voor groen, schoon en duurzaam. Je kiest voor ENGIE.

Persoonlijk energieadvies

Werken aan een betere wereld

Als vooruitstrevende energiemaatschappij bieden wij je nieuwe oplossingen voor problemen in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld hoe je duurzamer en zuiniger kunt leven. Daarom nemen wij een actieve rol aan in de verduurzaming, het handelen en het waarmaken van een betere wereld. Hoe wij dat doen? Door bijvoorbeeld gebieden rondom de oude centrales van onze maatschappij duurzaam in te richten. Zo leggen wij op deze plaatsen grote zonneparken aan. Vind je het belangrijk om te weten waar je energie vandaan komt? Al onze groene stroom is herleidbaar. Hiermee krijg je schone energie uit hernieuwbare bronnen. Uiteraard zonder extra kosten!  

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

 1. 1

  Direct bericht per e-mail

 2. 2

  Je hebt 2 weken bedenktijd

 3. 3

  ENGIE zegt je huidige contract op

 4. 4

  Online meterstanden doorgeven

 5. 5

  Welkom bij ENGIE