windmolen van boven

We willen allemaal leven in een schone wereld met duurzame energie. Daarom is het belangrijk dat je voor de juiste energiemaatschappij kiest. Bij ENGIE begrijpen wij hoe belangrijk de toekomst is. Wij wekken 100% groene energie op uit natuurlijk herleidbare bronnen. Zo maken wij de energie van morgen vandaag al beschikbaar! Kies voor een groene toekomst, bereken direct je energiekosten. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van een goede keuze, maar ook van de juiste keuze.

Keuze voor de toekomst

Je wilt niet alleen een schoner leven voor uzelf, maar ook voor je dierbaren. Groene energie is de toekomst. Dit geldt voor je kinderen, je kleinkinderen en achterkleinkinderen. Bij ENGIE realiseren wij ons dat maar al te goed. De keuze voor de juiste energiemaatschappij is dan ook een belangrijke keuze. Wil je naast een duurzame keuze, ook een keuze maken die bij jou past? Bij onze energiemaatschappij werken we met en voor échte mensen: we werken voor jou! Wij geven je graag persoonlijk advies. Heb je vragen? Onze klantenservice is bereikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur.

windenergie
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Gratis 4-sterren app voor inzicht en advies

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,1 

 

Binnen 1 minuut berekend

Werken aan een betere wereld

Als vooruitstrevende energiemaatschappij bieden wij je nieuwe oplossingen voor problemen in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld hoe je duurzamer en zuiniger kunt leven. Daarom nemen wij een actieve rol aan in de verduurzaming, het handelen en het waarmaken van een betere wereld. Hoe wij dat doen? Door bijvoorbeeld gebieden rondom de oude centrales van onze maatschappij duurzaam in te richten. Zo leggen wij op deze plaatsen grote zonneparken aan. Vind je het belangrijk om te weten waar je energie vandaan komt? Al onze groene stroom is herleidbaar. Hiermee krijg je schone energie uit hernieuwbare bronnen. Uiteraard zonder extra kosten!  

Kies samen voor groen

Waarom wij bij ENGIE zoveel vertrouwen hebben in een mooie toekomst? Omdat wij hier hard aan werken. En dit doen wij het liefst samen met jou. Jij bent tenslotte zelf ook de energieleverancier van de toekomst. Wil je graag met je naasten aan een betere wereld werken? Wij hebben het mogelijk gemaakt om eigen opgewekte zonne-energie te delen met familie, buren of vrienden. Hiermee kiezen jullie samen voor groen, schoon en duurzaam. Je kiest voor ENGIE.

Persoonlijk energieadvies

Zo makkelijk is overstappen naar ENGIE

 1. 2

  Je hebt 2 weken bedenktijd

 2. 3

  ENGIE zegt je huidige contract op

 3. 4

  Online meterstanden doorgeven

 4. 5

  Welkom bij ENGIE

 5. 1

  Direct bericht per e-mail