Energiekosten berekenen
 • 286

  Windparken wereldwijd

 • 459

  Zonneparken wereldwijd

 • 8,0

  Waardering van klanten

 • 91%

  van onze kanten beveelt ons aan

Energieleverancier in Rotterdam

Tot 1 januari 2004 was het niet mogelijk om zelf een energieleverancier te kiezen. Nederland was onderverdeeld in verschillende regio’s met daarin een vaste energieleverancier. Ook in Rotterdam had iedereen dezelfde energieleverancier en was het niet mogelijk voor de consument om te switchen van energieleverancier. Vanaf 2004 is dit veranderd en is iedereen vrij om te kiezen waar zijn gas en stroom vandaan komen. 

ENGIE is ook energieleverancier in Rotterdam

Als inwoner van Rotterdam is daarom mogelijk om te kiezen voor groene stroom en gas van ENGIE. Bij ENGIE wekken wij zelf onze groene energie op. Wij hebben velden met zonnepanelen in Nederland en Italië voor de opwekking van zonne-energie, waterkrachtcentrales in de Franse Alpen en een windmolenpark op de Noordzee voor windenergie.

Het energiecontract dat bij je past

Bent je niet tevreden over je huidige contract bij je huidige energieleverancier in Rotterdam? Kies bij ENGIE het contract dat bij je past! Zo is er de mogelijkheid om voor een 1 of 3 jarig contract te kiezen met vaste voordelige tarieven, maar het is ook mogelijk om voor een maandelijks opzegbaar energiecontract te kiezen met variabele tarieven.

Energie aanvragen

Overstappen naar ENGIE

Ben je van plan om over te stappen naar een andere energieleverancier in Rotterdam? ENGIE regelt de volledige overstap. Wij zorgen ervoor dat je huidige energiecontract wordt opgezegd en nemen de levering vanaf dat moment over. Wij leveren bij je in Rotterdam of elders in Nederland. Benieuwd naar je voordeel bij ENGIE? Maak een berekening en kies het contract dat het best bij jou past.

Maak een berekening
Energie aanvragen

Besparen op je energiekosten

Energie besparen kan op heel veel verschillende manieren. Denk hierbij aan het volledig isoleren van je woning, het zelf opwekken van groene stroom of het plaatsen van een warmtepomp om het gas verbruik te verminderen. Met de Energiescan krijg je een advies op maat, zo zie je direct waarop je kunt besparen.

Zo eenvoudig is overstappen naar ENGIE

 1. 2

  Je hebt 2 weken bedenktijd

 2. 3

  ENGIE zegt je huidige contract op

 3. 4

  Online meterstanden doorgeven

 4. 5

  Welkom bij ENGIE

 5. 1

  Direct bericht per e-mail