Energielabel C

Energie maandelijks opzegbaar

Een flexibel energiecontract dat iedere maand opgezegd kan worden

Bereken direct je maandbedrag

Flexibel met ENGIE Open

Energie neem je meestal af in de vorm van een een- of driejarig vast contract. Soms is het echter een stuk handiger om energie af te nemen die maandelijks opzegbaar is, bijvoorbeeld als je tijdelijk energie nodig hebt. Maar het kan je ook een stukje vrijheid geven. Zo zit je niet vast aan een langdurig contract, maar kun je maandelijks kosteloos opzeggen. Wij bieden zo’n maandelijks opzegbaar energiecontract, bij ENGIE noemen we dat ENGIE Open.

Eenvoudig vergelijken

Alle energieleveranciers van Nederland zijn verplicht om een variabel contract voor stroom en gas aan te bieden. Hiervan zijn de voorwaarden bij alle energieleveranciers gelijk, zodat je eenvoudig de prijzen kunt vergelijken. Ben je benieuwd wat je met de huidige energietarieven betaalt voor energie die maandelijks opzegbaar is? Maak hieronder dan eenvoudig een berekening.

Image

Kies ook voor 100% windenergie, samen maken we Nederland groener

  • Variabele tarieven, maandelijks opzegbaar

  • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

Binnen 1 minuut berekend 

Maximale vrijheid met een maandelijks opzegbaar contract

Met het ENGIE Open contract zit je nergens lang aan vast. Je contract kun je namelijk iedere maand stopzetten. Met het contract maak je gebruik van het meest actuele energietarief. Tweemaal per jaar wordt er een nieuw tarief vastgesteld. De prijs van energie verandert mee met de energiemarkt. Soms gaan tarieven omhoog, wat betekent dat je dus iets meer gaat betalen. Maar dalen de tarieven, dan ben je ook de eerste die hiervan profiteert. Over de verwachting van energieprijzen wordt regelmatig gespeculeerd, maar uiteraard weet niemand exact wat de prijzen gaan doen op lange termijn.

Geen vast contract, wel groene stroom

ENGIE is leverancier van groene stroom. Bij al onze contracten ontvang je stroom die duurzaam in Nederland is opgewekt. Dat je energie maandelijks opzegbaar is, maakt hiervoor niets uit. Onze stroom voor onze maandelijks opzegbare contracten wordt bestaat volledig uit Nederlandse groene stroom zoals zonne- en windenergie.

Zonnepanelen op het dak