Energielabel C

Energie maandelijks opzegbaar

Een flexibel energiecontract dat iedere maand opgezegd kan worden

Bereken direct je maandbedrag

Energie neem je meestal af in de vorm van een een- of driejarig vast contract. Soms is het echter een stuk handiger om energie af te nemen die maandelijks opzegbaar is. Bijvoorbeeld wanneer je voor langere periode naar het buitenland gaat om te werken of te reizen. Of wanneer je een te koop staande woning huurt, exclusief energie. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin een maandelijks opzegbaar energiecontract goed van pas komt. ENGIE biedt zo’n variabel energiecontract: het Modelcontract.

Gemakkelijk te vergelijken

Alle energieleveranciers van Nederland zijn verplicht om een modelcontract voor stroom en gas aan te bieden. Hiervan zijn de voorwaarden bij alle energieleveranciers gelijk, zodat je eenvoudig de prijzen kunt vergelijken. Ben je benieuwd wat je met de huidige energietarieven betaalt voor energie die maandelijks opzegbaar is?

Image

Voordelige energie voor thuis

  • Scherpe tarieven en écht groene stroom

  • Slim inzicht met onze gratis app

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,2

Binnen 1 minuut berekend 

Maximale vrijheid met het ENGIE Modelcontract

Met het ENGIE Modelcontract zit je nergens aan vast. Je contract kun je namelijk iedere maand stopzetten. Met het contract maak je gebruik van het meest actuele energietarief. Tweemaal per jaar wordt er een nieuw tarief vastgesteld. De prijs van energie verandert mee met de energiemarkt. Soms gaan tarieven omhoog, wat betekent dat je dus iets meer gaat betalen. Maar dalen de tarieven, dan ben je ook de eerste die hiervan profiteert. Over de verwachting van energieprijzen wordt regelmatig gespeculeerd, maar uiteraard weet niemand exact wat de prijzen gaan doen op lange termijn.

Meer over ons Modelcontract

Geen vast contract, wel groene stroom

ENGIE is leverancier van 100% groene energie. Bij al onze contracten wordt hiervan gebruikgemaakt. Dat je energie maandelijks opzegbaar is, maakt hiervoor niets uit. Onze energie wordt opgewekt uit wind, zon, water en biomassa. Dat is goed voor jou en voor de wereld.

Zonnepanelen op het dak

Meld je aan voor een flexibel contract

Wil je niet vastzitten aan een contract, maar wel gebruikmaken van duurzame en voordelige energie? Meld je aan voor het Modelcontract. Overstappen is ontzettend eenvoudig. Na je aanmelding heb je 2 weken bedenktijd. Gewoon voor de zekerheid! ENGIE zegt je huidige contract op bij je huidige leverancier, je hebt nergens omkijken naar en wij zorgen ervoor dat je geen moment zonder energie zit.

Bekijk onze energietarieven