Energiekosten berekenen

Gas en elektra aanvragen? Binnen 3 minuten geregeld!

Ieder huishouden in Nederland heeft er mee te maken: gas en elektra aanvragen. Het aanvragen van gas en elektra kan heel eenvoudig via onze website. Wij regelen de complete aanmelding. Ook als het om een overstap of een nieuwe woning gaat kun je je via de website aanmelden.

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Kies voor stroom, gas of stroom en gas.
 3. Vul je verbruik in. Wanneer je je verbruik niet weet kun je op basis van het type woning en aantal bewoners een schatting maken.
 4. Start de berekening en begin met gas en elektriciteit aanvragen.
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Inzicht en besparen via gratis energie-app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Wat gebeurt er na jouw aanvraag energie?

 1. 2

  14 dagen bedenktijd

  Wanneer je de overeenkomst hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.

 2. 3

  Wij regelen je overstap

  Wij zeggen het contract op bij jouw huidige leverancier en zorgen voor een vlekkeloze overstap. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

   

   

 3. 4

  Onze levering start

  We sturen je even een berichtje wanneer onze levering start. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je nooit zonder energie komt te zitten.

 4. 1

  Overeenkomst in je mail

  Wij versturen de overeenkomst, inclusief de startdatum van onze levering en het afgesproken termijnbedrag, naar je mailbox.

Direct aanvragen

Gas en elektra aanvragen, waar moet je op letten?

Bij het kiezen van een energiecontract heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je de belangrijkste zaken rondom het aanvragen van gas en stroom.

Looptijd

Een belangrijk onderdeel bij gas en elektra aanvragen is de looptijd van het energiecontract. Bij ENGIE heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een één- of driejarig contract. Kijk dus welke looptijd het beste bij jou past.

Energietarieven

De energiecontracten voor één en drie jaar hebben een vast tarief. Je bent de gehele looptijd verzekerd van hetzelfde tarief. Zo heb je tijdens jouw contractperiode dus geen last van prijsstijgingen.

Groene energie

Al onze elektra is 100% groen en opgewekt uit Nederlandse duurzame bronnen. Helaas kunnen we in Nederland (nog) niet zonder gas, daarom compenseren we de CO2-uitstoot via onze eigen compensatieprojecten. Daarnaast doen we een donatie aan Trees for All, waarmee we bomen planten in Nederland en werelwijd. Op deze manier maken we samen met onze klanten Nederland en de wereld weer een stukje groener.

Hulp nodig met gas en elektra aanvragen?

Heb je vragen of wil je liever iemand spreken die jou helpt met het aanvragen van gas en elektriciteit? Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag.

Klantenservice Ineke