Comfortabel thuis

Ieder huis in Nederland heeft energie en gas nodig. In Nederland mag je als huishouden zelf bepalen bij welke energieleverancier je jouw energie afneemt. Daarbij heb je vaak de keuze uit verschillende contractvormen.

Contractvormen van ENGIE

Wanneer je ervoor kiest om energie en gas bij ENGIE af te nemen, kunt je kiezen uit een contractvorm die het best bij jouw past. Bij ENGIE heb je de mogelijkheid om een contract aan te gaan voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Contract voor 1 of 3 jaar

Houd je van zekerheid en wil je weten waar je aan toe bent? Dan is een contract voor een bepaalde tijd de oplossing. Wanneer je kiest voor een 1 of 3 jarig energiecontract, ben je de gehele periode verzekerd van een vast tarief voor zowel je energie en gas. Hiermee voorkomt je dat je tarieven wijzigen en je maandbedrag niet meer in verhouding staat met je verbruik.

Flexibel energiecontract

Een flexibel energiecontract, ook wel het ENGIE modelcontract, kan een uitkomst zijn wanneer je bijvoorbeeld niet zeker weet hoelang je ergens gaat wonen of dat je simpelweg nergens aan vast wil zitten. Het modelcontract van ENGIE is maandelijks opzegbaar en beschikt over variabele tarieven. Deze variabele tarieven wijzigen jaarlijks op 1 januari en 1 juli. Een nadeel van deze tarieven is dat ze hoger liggen dan wanneer je kiest voor een vast contract van 1 of 3 jaar. Een voordeel van het modelcontract is dat het voor onbepaalde tijd is en het daardoor iedere maand opzegbaar is.

Energie en gas van ENGIE

Benieuwd naar wat energie en gas voor jouw gaat kosten bij ENGIE? Vul je postcode en huisnummer in, en in de volgende stap je (geschatte) verbruik en bekijk wat je kunt besparing wanneer je energie en gas door ENGIE laat leveren!

Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Inzicht en besparen via gratis energie-app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Wat gebeurt er na je aanvraag voor energie?

 1. 1

  Direct bericht per e-mail

 2. 2

  Je hebt 2 weken bedenktijd

 3. 3

  ENGIE zegt je huidige contract op

 4. 4

  Online meterstanden doorgeven

 5. 5

  Welkom bij ENGIE

Onze energiebronnen

De groene energie die wij leveren wordt opgewekt door één van onze duurzame energiebronnen. Wij hebben verschillende zonneparken in binnen- en buitenland. Een windmolenpark in de Noordzee. Op zee waait het twee keer zo hard, waardoor de stroom opbrengst twee keer zoveel is als op het vaste land. Daarnaast krijgt niemand ongevraagd een windmolen achter zijn of haar woning.

Image

Hulp nodig met energie en gas?

Heb je vragen of wil je liever iemand spreken die jou helpt met energie en gas? Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag.

Klantenservice Ineke