Gratis energie-app
Ontdek het gemak van ENGIE

Gratis energie-app voor iedereen

Eenvoudig besparen en inzicht in verbruik

Besparen op je energiekosten start met het inzicht in je verbruik. Dat maken we voor iedereen eenvoudig en toegankelijk, met onze gratis gebruiksvriendelijke energie-app. Daarin zie je direct hoeveel je verbruikt, wat dat kost en waar je kunt besparen. Bovendien kun je via de app zelf al je energiezaken regelen of contact opnemen voor hulp. Daarnaast voorspelt de app hoeveel je verbruikt en zie je altijd of je nog goed zit met je termijnbedrag. Zo hoef je nooit meer bij te betalen op je jaarafrekening. Hij is zelfs gratis te gebruiken als je nog geen klant van ons bent. Dat is het gemak van ENGIE.

Gratis energie-app voor iedereen. Ook als je geen klant bent.

  • Inzicht in jouw verbruik
  • Eenvoudig en snel je energiezaken regelen
  • Zie direct of je nog goed zit met je termijnbedrag
  • Persoonlijk advies om te verduurzamen én besparen

Download de gratis ENGIE-app. Al meer dan 500.000 keer gedownload. Ook te gebruiken als je geen klant bij ons bent.

Altijd CO2-neutrale energie

Met onze energie voor thuis en de zaak lever je een grote bijdrage in het verduurzamen van Nederland. Je krijgt namelijk bij ons altijd 100% groene stroom uit Nederland. Deze energie wekken wij zelf op met windmolens en zonneparken.

Ook voor je gasverbruik zit je goed bij ENGIE. Want hoewel we het liefst zo min mogelijk gas verbruiken, is dat nog niet voor iedereen mogelijk. Daarom compenseren we namens iedere klant de impact van het gasverbruik. We investeren hiervoor in onze eigen Gold Standard cookstoves projecten. Zo is energieverbruik bij ENGIE altijd volledig CO2-neutraal.

Het gemak van Nederlandse groene stroom
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

  • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

  • Inzicht en besparen via gratis energie-app

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Samen zetten we de volgende stap

Met onze groene stroom en CO2-gecompenseerd gas is jouw energieverbruik volledig CO2-neutraal. Zo heb je al een geweldige stap gezet met verduurzamen! De volgende stap is dan natuurlijk om je energieverbruik te verlagen. Zodat je extra kunt besparen op je energiekosten. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Dan weet je zeker welke maatregelen voor jou de beste zijn.
Advies voor ondernemers

Zo maakt Anna van energie besparen kinderspel