Image
Verduurzamen zonder grote investering?

Ontdek het gemak van ENGIE

Altijd 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.

Wil jij duurzamer wonen, zónder grote investeringen? Dat kan, met de energie van ENGIE. Je krijgt altijd Nederlandse groene stroom en wij compenseren de CO2-uitstoot van je gasverbruik. Zo is de energie van ENGIE klanten altijd CO2-neutraal. En woon je duurzamer zonder extra kosten! Dat is het gemak van ENGIE. 

Altijd CO2-neutrale energie

Met onze energie voor thuis en de zaak lever je een grote bijdrage in het verduurzamen van Nederland. Je krijgt namelijk bij ons altijd 100% groene stroom uit Nederland. Deze energie wekken wij zelf op met windmolens en zonneparken.

Ook voor je gasverbruik zit je goed bij ENGIE. Want hoewel we het liefst zo min mogelijk gas verbruiken, is dat nog niet voor iedereen mogelijk. Daarom compenseren we namens iedere klant de impact van het gasverbruik. We investeren hiervoor in onze eigen Gold Standard cookstoves projecten. Zo is energieverbruik bij ENGIE altijd volledig CO2-neutraal.

Image
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

  • Vaste tarieven, nu met € 100,- bonus

  • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu met
€ 100,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Het gemak van inzicht en besparen

  • Houd jouw prijsplafond in de gaten

Met onze gratis ENGIE-app heb jij jouw energiezaken altijd bij de hand. Bekijk jouw energieverbruik- en kosten en ontdek hoe jij deze maand uitkomt met het prijsplafond. Ook regel je in onze app eenvoudig al je praktische zaken. Zoals het aanpassen van je termijnbedrag of het doorgeven van een verhuizing.

Nog geen klant van ENGIE? Geen probleem, ook dan kun je onze app gebruiken.

Samen zetten we de volgende stap

Met onze groene stroom en CO2-gecompenseerd gas is jouw energieverbruik volledig CO2-neutraal. Zo heb je al een geweldige stap gezet met verduurzamen! De volgende stap is dan natuurlijk om je energieverbruik te verlagen. Zodat je extra kunt besparen op je energiekosten. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Dan weet je zeker welke maatregelen voor jou de beste zijn.
Advies voor ondernemers

Zo maakt Anna van energie besparen kinderspel