Ontdek Het gemak van ENGIE
Energie besparen?

Ontdek het gemak van ENGIE

Energie maakt ons leven een stuk aangenamer. Meestal staan we daar niet bewust bij stil. Maar de laatste tijd staat energie volop in de schijnwerpers. En dat is niet altijd goed nieuws. ENGIE wil je graag helpen met je energiezaken. Zoals met besparen op je verbruik, het verduurzamen van je woning of bedrijf, of zelf energie opwekken. Door het voor jou makkelijker te maken, hou jij zelf meer de regie over je energie. Dat noemen we het gemak van ENGIE.

Bij ENGIE maken we alle energiezaken voor jouw huis of bedrijf gemakkelijk:

  • Gemak in besparen (eenvoudig inzicht in je verbruik)

  • Gemak in energiezaken (alles wat met je energiecontract te maken heeft)

  • Gemak in verduurzamen (persoonlijke tips en advies om jouw huis of bedrijf te verduurzamen) 

Met gemak besparen

Met de ENGIE-app heb je inzicht in je dagelijkse energieverbruik. Daarbij geven we je advies over het termijnbedrag dat past bij jouw verbruik. Zo voorkom je dat je bij de jaarafrekening moet bijbetalen. Wil je besparen op je energiekosten? In onze app geven we je bespaartips, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dan weet je in een handomdraai wat mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan zorgen wij dat het geregeld wordt. Kies je voor elektrisch rijden? Dan zorgen wij dat jij de beste laadpaal krijgt voor jouw elektrische auto.

Image
Image

Met gemak je energiezaken regelen

We maken je energiezaken zo gemakkelijk mogelijk. Via MijnENGIE heb je de regie over al je energiezaken. Zo regel je zelf je verhuizing of pas je eenvoudig je termijnbedrag aan. Wil je je contract verlengen? Dan doe je dat online of in de vernieuwde ENGIE-app. Mocht je toch nog vragen of zorgen hebben, dan zijn we snel te bereiken op een manier die voor jou het gemakkelijkst is. Of dat nou via social media is of direct via de telefoon: onze ervaren collega’s helpen je graag met tips en advies.

Waarmee kunnen we je helpen?

Met gemak verduurzamen

Wij maken het je makkelijk om jouw steentje bij te dragen aan een duurzame planeet. Als je klant wordt bij ENGIE ontvang je namelijk altijd groene stroom uit Nederland én CO2-gecompenseerd gas. Zo is je energieverbruik al meteen CO2-neutraal, zonder grote investeringen. Goed om te weten! Wil je nog verder verduurzamen met bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie, maar weet je niet waar te beginnen? Met de ENGIE Bespaarscan zie je binnen 1 minuut wat voor jou de beste volgende stap is. Wil je toch liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze energie-adviseurs. Dat kan telefonisch en via een videogesprek.

Ontvang persoonlijk advies Doe de BespaarScan
Image

Zo maakt Anna van energie besparen kinderspel