zonnepanelen bedrijfspand verduurzamen bedrijf duurzaam ondernemen

Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

Profiteer ook van onze lage tarieven

Persoonlijke offerte aanvragen

Duurzaam en voordelig ondernemen

De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door de zon, wind en waterkracht.  En ons gas is CO2-gecompenseerd via ons eigen Gold Standard cookstove project in Afrika. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Al dat groen kost niets extra. Sterker nog, meestal zijn wij voordeliger dan andere leveranciers. Dat is het voordeel van 1 van ’s werelds grootste. Met ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig! 

Groene stroom CO2-gecompenseerd gas

De voordelen van groene stroom van ENGIE

  • Je weet precies waar jouw stroom vandaan komt

  • Opgewekt door de zon, wind en waterkracht

  • CO2-gecompenseerd gas

  • Persoonlijk Groencertificaat

  • Deskundige Ondernemersdesk

Ontvang een persoonlijke energie-offerte

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

ENGIE wekt stroom op in de natuur. Dat doen we met lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op de daken van bedrijven en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken. 

Jouw zonne-energie komt bijvoorbeeld uit Burgum, 1 van onze 3 bronnen. Maar in de toekomst zullen nog meer bronnen volgen. Want zo creëren we samen een positieve bijdrage aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor jou aantrekkelijk blijft. 

De bronnen van onze stroom
Zelf zonne-energie opwekken? Kies dan voor zonnepanelen op jouw eigen dak. Wij denken met je mee en kijken graag samen of dit voor jou interessant is.

 

 

 

Plattegrond van Nederland

Groencertificaat: hét bewijs dat je duurzaam onderneemt

Als je kiest voor groene stroom en of CO2-gecompenseerd gas van ENGIE, ontvang je een persoonlijk Groencertificaat. Hiermee laat je aan bezoekers, klanten en medewerkers zien dat ook jij milieuvriendelijk onderneemt. Met jouw keuze zet je namelijk een belangrijke stap in de verduurzaming van jouw bedrijf. En dat mag gezien worden.

Meer over ons Groencertificaat
groencertificaat groen ondernemen bedrijf verduurzamen
Zelf je energiezaken regelen in de gratis ENGIE-app

Ontdek de ENGIE-app

Met de gratis ENGIE-app heb je altijd grip op jouw energie. In duidelijke grafieken zie je hoe het staat met jouw verbruik, de kosten en of het termijnbedrag nog wel bij je past. Je ziet ook nauwkeurig hoeveel je per jaar, maand en dag verbruikt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wil je besparen op jouw verbruik en kosten? Dan adviseren wij daar graag bij!

Meer informatie

Ook besparen op jouw energieverbruik?

Wil je niet alleen een scherp tarief, maar ook besparen op jouw verbruik? Wij helpen je graag om duurzamer te ondernemen. Ontdek onze 7 bespaartips in de gratis whitepaper.

Download whitepaper
Ondernemersdesk ENGIE Marcia

Wij staan voor je klaar

Vragen over jouw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan voor je aan de slag. Bel ons op 088 – 444 66 50.

Je kunt ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op jouw vraag te vinden.

Naar de Ondernemersdesk