zonnepanelen bedrijfspand verduurzamen bedrijf duurzaam ondernemen

Duurzaam en voordelig ondernemen

De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door de zon, wind en waterkracht.  En ons gas is CO2-gecompenseerd via ons eigen Gold Standard cookstove project in Afrika. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Al dat groen kost niets extra. Sterker nog, meestal zijn wij voordeliger dan andere leveranciers. Dat is het voordeel van 1 van ’s werelds grootste. Met ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig! 

Bereken je maandbedrag Ontvang offerte op maat

Groencertificaat: hét bewijs dat je duurzaam onderneemt

Als je kiest voor groene stroom en of CO2-gecompenseerd gas van ENGIE, ontvang je een persoonlijk Groencertificaat. Hiermee laat je aan bezoekers, klanten en medewerkers zien dat ook jij milieuvriendelijk onderneemt. Met jouw keuze zet je namelijk een belangrijke stap in de verduurzaming van jouw bedrijf. En dat mag gezien worden.

groencertificaat groen ondernemen bedrijf verduurzamen

Waarom energie van ENGIE?

  • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

  • Een eigen Ondernemersdesk, beoordeeld met een 8,0

  • Gratis 4-sterren app voor al jouw energiezaken

  • Persoonlijk Groencertificaat

  • Al meer dan 170.000 zakelijke klanten gingen je voor

Start jouw berekening Ontvang persoonlijke offerte
Zelf je energiezaken regelen in de gratis ENGIE-app

Je energiezaken altijd bij de hand

Met de gratis ENGIE-app heb je altijd grip op jouw energie. In duidelijke grafieken zie je hoe het staat met jouw verbruik, de kosten en of het termijnbedrag nog wel bij je past. Je ziet ook nauwkeurig hoeveel je per jaar, maand en dag verbruikt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wil je besparen op jouw verbruik en kosten? Dan adviseren wij daar graag bij!

Ook besparen op jouw energieverbruik?

Wil je niet alleen een scherp tarief, maar ook besparen op jouw verbruik? Wij helpen je graag om duurzamer te ondernemen. Ontdek onze 7 bespaartips in de gratis whitepaper.

Download whitepaper
Ondernemersdesk ENGIE Marcia

Wij staan voor je klaar

Vragen over jouw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan voor je aan de slag. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op jouw vraag te vinden.