zonnepanelen bedrijfspand verduurzamen bedrijf duurzaam ondernemen

100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

Profiteer ook van onze lage tarieven

Offerte aanvragen

Duurzaam en voordelig ondernemen

De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. De energie van ENGIE is 100% groen en wordt opgewekt in de natuur, door bijvoorbeeld zonnepanelen. En ons gas is CO2-gecompenseerd via ons eigen Gold Standard cookstove project in Afrika. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Al dat groen kost niets extra. Sterker nog, meestal zijn wij voordeliger dan andere leveranciers. Dat is het voordeel van 1 van ’s werelds grootste. Met ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig! 

Groene stroom CO2-gecompenseerd gas

De voordelen van 100% groen

  • Je weet precies waar jouw stroom vandaan komt

  • 100% groene stroom

  • CO2-gecompenseerd gas

  • Persoonlijk Groencertificaat

  • Deskundige Ondernemersdesk

Bereken jouw maandbedrag
Image

Bereken je maandbedrag

  • Altijd scherpe tarieven en Nederlandse groene stroom
  • Slim inzicht met onze gratis app
  • Uitstekende service, klanten geven ons een 8,2

 

Binnen 1 minuut berekend 

 

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

ENGIE wekt alle stroom op in de natuur. Dat doen we met onze eigen, lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op de daken van bedrijven en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken. 

Jouw zonne-energie komt bijvoorbeeld uit Burgum, 1 van onze 3 bronnen. Maar in de toekomst zullen nog meer bronnen volgen. Want zo creëren we samen een positieve bijdrage aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor jou aantrekkelijk blijft. 

Stroom uit eigen bron
Zelf zonne-energie opwekken? Kies dan voor zonnepanelen op jouw eigen dak. Wij denken met je mee en kijken graag samen of dit voor jou interessant is.

 

 

 

Groencertificaat: hét bewijs dat je duurzaam onderneemt

Als je kiest voor de 100% groene stroom en of CO2-gecompenseerd gas van ENGIE, ontvang je een persoonlijk Groencertificaat. Hiermee laat je aan bezoekers, klanten en medewerkers zien dat ook jij milieuvriendelijk onderneemt. Met jouw keuze zet je namelijk een belangrijke stap in de verduurzaming van jouw bedrijf. En dat mag gezien worden.

Meer over ons Groencertificaat
groencertificaat groen ondernemen bedrijf verduurzamen
Zelf je energiezaken regelen in de gratis ENGIE-app

Ontdek de ENGIE-app

Met de gratis ENGIE-app heb je altijd grip op jouw energie. In duidelijke grafieken zie je hoe het staat met jouw verbruik, de kosten en of het termijnbedrag nog wel bij je past. Je ziet ook nauwkeurig hoeveel je per jaar, maand en dag verbruikt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wil je besparen op jouw verbruik en kosten? Dan adviseren wij daar graag bij!

Meer informatie

Ook besparen op jouw energieverbruik?

Wil je niet alleen een scherp tarief, maar ook besparen op jouw verbruik? Wij helpen je graag om duurzamer te ondernemen. Ontdek onze 7 bespaartips in de gratis whitepaper.

Download whitepaper
Image

Wij staan voor je klaar

Vragen over jouw contract, energie besparen, de wettelijke verplichtingen of een vrijblijvende offerte op maat? Wij denken mee en gaan voor je aan de slag. Bel ons op 088 – 444 66 50. Een appje sturen via 06 – 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEEnergieNL kan natuurlijk ook!

 

Je kunt ook inloggen via MijnENGIE of de app bekijken om het antwoord op jouw vraag te vinden.

 

Meer informatie