Image

Vang tot 6,2% rendement

Door te investeren in Zonnepark Waterlanden

  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnepark Waterlanden

Heb je geen eigen dak, is je dak niet geschikt voor zonnepanelen of vind je ze niet mooi voor op je eigen huis? Via ENGIE kan je ook investeren in een lokaal zonnepark, zoals Zonnepark Waterlanden in Goor. Zo haal je alsnog alles uit de zon. Want door te investeren in Zonnepark Waterlanden profiteer je samen met anderen van gemiddeld 4,5% rendement. Wat zelfs kan oplopen tot ruim 6,2% rendement wanneer je klant bent van ENGIE én in de gemeente Hof van Twente woont. En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw  rendement

Meer over dit project

Zonnedak Snijtech, Joure

2730 zonnepanelen

696.199 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 230 huishoudens

ZonneDelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ga je investeren in Zonnedelen en ben je al klant van ENGIE? Dan krijg je dit extra voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken