zonnepanelen op dak van boven

De zon als energiebron

Laat maar schijnen

De zon is één van onze belangrijkste bronnen van duurzame energie. Omdat de zon een natuurlijke bron is, zorgt dit voor een lagere CO2-uitstoot. Zonne-energie is energie die 100% groen en duurzaam is. Onze eigen zonneparken liggen verspreid over heel Nederland en zorgen voor voldoende stroom voor een groot aantal huishoudens. In de provincie Friesland ligt bijvoorbeeld een zonnepark met 19.000 panelen.

Plattegrond van Nederland
Zonnepark Zwolle
Zonnepark Waterlanden
Zonnepark Rikkerink
Zonnepark Oss
Zonnepark Nijmegen
Hulshoff
Gewassen telen onder zonnepanelen
Goudse Panelen
Greenparc Energy
Noaber Energie
Slagter Energie
VvE Baccarastraat
VvE De Buitenplaats
WatBeters
Zon op Lochemse St Joseph Kerk
Zonnebos Achmea
Zonnedak Emmen
Zonnedak Gijsbers
Zonnedak JaWij
Zonnedak Snijtech
Zonnemaatje
Zonnepanelen op metrostations
Zonnepark Beuningen
Zonnepark Burgum
Zonnepark Coevorden
Zonnepark Deventer
Zonnepark Flevokust
Zonnepark Jacobs
Zonnepark Molenwaard
Zonnig Helmond
Zonnige Start

Zon uit Nederland

Artikel 1 van 31
Zonnepark

Voordelige zonne-energie voor thuis

  • 100% groene stroom en gas
  • Slim inzicht via gratis ENGIE-app
  • Klanten geven ons een 8,2

Binnen 1 minuut berekend 

Wek je eigen zonne-energie op

Investeren in zonnepanelen wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. De winst op je energierekening kan je jaarlijks € 600,- opleveren. Daarnaast garanderen wij de energieopbrengst van jouw zonnepanelen. 10 jaar lang lang.

Met ENGIE ZonGarantie worden zonnepanelen échte voordeelvangers. En direct na de aanschaf van de zonnepanelen kun je de 21% btw terugvragen.

Lees alles over zonnepanelen
Image

Zonnige weetjes

Ga zonnedelen

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ben je al klant van ENGIE? Dan hoef je hier niets voor te doen. Je krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.
 

 

Lees meer
zonnepanelen delen
Image

Geen eigen dak?

Kijk dan eens naar een energie coöperatie bij jou in de buurt. Daar kun je bijvoorbeeld zonne-energie afnemen die lokaal is opgewekt. In een coöperatie bundelen lokale bewoners hun krachten om samen te investeren in zonnepanelen of een windmolen in de omgeving. 

Er zijn verschillende coöperaties waar wij mee samenwerken. Daarbij kunnen de leden de groene stroom die de energiecoöperatie opwekt, zelf thuis gebruiken. Zo werkt een energiecoöperatie direct mee aan het verduurzamen van de eigen regio.  

Lees meer