zonnepanelen op dak van boven

Vang 6,3% rendement

Door te investeren in Zonnepark Molenwaard

  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnepark Molenwaard

Heb je geen eigen dak, is je dak niet geschikt voor zonnepanelen of vind je ze niet mooi voor op jouw eigen huis? Via ENGIE kan je ook investeren in een lokaal zonnepark, zoals Zonnepark Molenwaard in Midden-Groningen. Zo haal je alsnog alles uit de zon. Want door te investeren in Zonnepark Molenwaard profiteer je samen met anderen van gemiddeld 5,4% rendement. Wat zelfs kan oplopen tot ruim 6,3% rendement wanneer je klant bent van ENGIE én in de gemeente Midden-Groningen woont. En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw 6,3% rendement

Meer over dit project

Zonnepark Molenwaard, Hoogezand

90.636 zonnepanelen

37 miljoen kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 10.000 huishoudens

ZonneDelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ga je investeren in Zonnedelen en ben je al klant van ENGIE? Dan krijg je dit extra voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken