Image

Vang 4,1% rendement

Door te investeren in Zonnedak Snijtech

  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnedak Snijtech

Het dak van Snijtech in Joure wordt omgebouwd tot een prachtig zonnedak. Dit stralende dak gaat jaarlijks ruim 696.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 230 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. Jij ook? Investeer in duurzame energie uit jouw eigen regio en profiteer van een rendement oplopend tot wel 4,1%. En aan het einde van de looptijd van het project, na 12 jaar? Dan krijgt je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw 4,1% rendement

Meer over dit project

Zonnedak Snijtech, Joure

2730 zonnepanelen

696.199 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 230 huishoudens

ZonneDelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ga je investeren in Zonnedelen en ben je al klant van ENGIE? Dan krijg je dit extra voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken