zonnepanelen op dak van boven

Vang 5% rendement

Door te investeren in Zonnedak JaWij

  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnedak JaWij

Het pluimveebedrijf JaWij in Odiliapeel heeft als streven duurzaam en energieneutraal te zijn. Daarom gaat de welzijnsvriendelijke houderij haar dak ombouwen tot zonnedak. Jaarlijks gaat het zonnedak met 742 panelen gemiddeld 240.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 80 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. Jij ook? Investeer in Zonnedak JaWij en profiteer samen met anderen van een rendement oplopend tot 3,5%. Als klant van ENGIE kan dit zelfs oplopen tot 5%! En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw 5% rendement

Meer over dit project

Zonnedak Zonnig Helmond

2.080 zonnepanelen

521.250 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 170 huishoudens

ZonneDelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ga je investeren in Zonnedelen en ben je al klant van ENGIE? Dan krijg je dit extra voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken