Image
  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnedak Emmen

Het dak van Hippisch Centrum Emmen in Erica is omgebouwd tot een prachtig zonnedak. Dit stralende dak gaat jaarlijks gemiddeld 175.000 kWh opwekken. Genoeg energie voor circa 60 huishoudens. Daar worden wij bij ENGIE enthousiast van. Jij ook? Investeer in duurzame energie uit jouw eigen regio en profiteer van 5% rendement. En aan het einde van de looptijd van het project, na 12 jaar? Dan krijg je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw 5% rendement

Hippisch Centrum Emmen, Erica

678 zonnepanelen

180.334 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 60 huishoudens

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ben je al klant van ENGIE? Dan hoef je hier niets voor te doen. Je krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken