Image

Personeelskorting op isolatie

Isoleren heeft een groot effect op jouw energieverbruik. Wil je weten wat dit voor jouw woonsituatie betekent? ENGIE-partner Pluimers is met ruim 40 jaar ervaring dé specialist in isoleren. Zij geven je vrijblijvend advies over alle mogelijkheden. Samen met jou haalt Pluimers het meeste uit jouw investering. Zo heb je een zo kort mogelijke terugverdientijd en kun je snel beginnen met besparen.

Bovendien profiteer je nu van gemiddeld 30% subsidie en ontvang jij als medewerker van ENGIE 10% korting op alle isolatie oplossingen. Vraag via onderstaand formulier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Collega Hans aan het woord

"Een huis uit 1899…. Spouwmuren? Dat kende men nog niet. Energielabels? Het alfabet was er al langer, maar om dat nu te koppelen aan je woning? Nee, toen onze woning werd gebouwd was er nog geen aandacht voor het besparen van energie en het treffen van maatregelen in die hoek. Bij de aankoop en daaropvolgende verbouwing van ons huis was die aandacht er wel. Dat was hét moment om deze maatregelen wel te treffen. Maar waar doe je goed aan, wat pak je als eerste eerst op? En wat kost dat eigenlijk? Stap voor stap hebben we dit uitgevoerd. Bij de laatste stap (het isoleren van de zoldervloer) kon ik profiteren van het personeelsaanbod van ENGIE. Mijn collega’s hielpen me. Met goed advies, een fijne korting en professionele uitvoering door onze isolatiepartner. Nu het comfort van een hedendaagse woning, in oud jasje. Blij mee!"

Isolatie

Adviesgesprek aanvragen

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen. Pluimers neemt contact met je op om jouw situatie en wensen met je te bespreken.