Zonnepark Flevokust

Profiteer van onze scherpste tarieven

Loopt jouw energiecontract bijna af? Bereken dan hier binnen 1 minuut welk voordelige personeelsaanbod we voor jou klaar hebben staan. Speciaal voor jou als medewerkers bieden we je namelijk onze scherpste energietarieven. Uiteraard ben jij dan direct net zo groen als ENGIE. Zo is jouw stroom altijd 100% opgewekt uit onze eigen duurzame bronnen en wordt de CO2-uitstoot van het gasverbruik gecompenseerd via onze eigen compensatieprojecten. Daarnaast doen we een donatie aan Trees for All, waarmee we bomen planten in Nederland en in het buitenland.

Doe jij ook mee? Samen maken we onze groene club steeds groter.

Ja, ik doe mee
Personeelsaanbod

Profiteer van onze personeelstarieven

 • Onze scherpste energietarieven
 • Speciaal voor alle ENGIE medewerkers
 • Uitstekende service van jouw collega's

Binnen 1 minuut berekend 

Collega Guido aan het woord

"Iedere dag ademen wij energie, technologie en optimisme. Graag voeg ik daar het woord “trots” aan toe. Zo ben ik er trots op dat wij binnen de energietransitie hard bezig zijn om écht het verschil te maken. En dat wij daarbij wereldwijd al 100 miljoen mensen van groene stroom voorzien. 100 miljoen! Voor mij zijn dit slechts enkele redenen om zelf klant te zijn bij ENGIE. Voor jou toch ook? Zo niet, neem dan gerust contact met mij op via guido.frenken@engie.com, want dan hoor ik het graag. Samen maken wij de wereld een stukje groener."

Image

Onze scherpste tarieven

Speciaal voor alle medewerkers van ENGIE hebben we onze scherpste energietarieven klaargezet. Hierbij krijg je standaard korting op een aantal onderdelen, waardoor we ze jou zo scherp aan kunnen bieden. In vergelijking met de energietarieven die je op onze website kunt vinden, ontvang je 4% korting op onze stroomtarieven, 12% korting op onze gastarieven en zelfs 55% korting op onze vaste leveringskosten. Deze korting is verwerkt in de energietarieven. Hierdoor loopt jouw voordeel al snel op tot € 120 per jaar op basis van een gemiddeld tweepersoons verbruik (2.700 kWh en 1.100 m3).

Loopt jouw energiecontract binnenkort af? Bereken dan in 1 minuut welk scherp personeelsaanbod er voor jou klaarstaat.

Direct berekenen

Veelgestelde vragen

Zo eenvoudig is overstappen

 1. 1

  Overeenkomst in je mail

  Wij versturen de overeenkomst, inclusief de startdatum van onze levering en het afgesproken termijnbedrag, naar je mailbox.

 2. 2

  14 dagen bedenktijd

  Wanneer je de overeenkomst hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.

 3. 3

  Wij regelen je overstap

  Wij zeggen het contract op bij jouw huidige leverancier en zorgen voor een vlekkeloze overstap. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

   

   

 4. 4

  Onze levering start

  We sturen je even een berichtje wanneer onze levering start. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je nooit zonder energie komt te zitten.

Stap ook eenvoudig over