Nieuws

ENGIE in top 3 beste energieleveranciers 2024

Vergelijkingswebsite Gaslicht.com reikt jaarlijks een award uit aan de top 3 beste energieleveranciers van Nederland. Voor het tweede jaar op rij is ENGIE op een prachtige tweede plek geëindigd. Dit jaar met een nog hogere score van een 8,7.

Mooie klantwaardering

"Supertrots dat we voor de tweede keer op rij in de top 2 staan van Beste Energieleverancier! Wij willen klanten meer regie geven over hun energie. Of het nu gaat om het voorspellen van het energieverbruik of checken of ze nog goed zitten met hun maandbedrag. Dat is het gemak van ENGIE en daar werken onze collega’s elke dag hard aan. Fantastisch dat dit zo mooi gewaardeerd wordt door onze klanten!" 

Beste energieleverancier

Vier belangrijke factoren

Bij het bepalen van de winnaars kijkt Gaslicht.com naar meerdere factoren. Ieder aspect telt voor een kwart mee. Zo kijkt Gaslicht.com naar geverifieerde reviews van overstappers en een klanttevredenheidsonderzoek waarin zij overstappers na 7 maanden vragen naar hun ervaring. Ook heeft Gaslicht.com eigen opgestelde criteria, zoals prijs, het overstapproces, online dienstverlening en klantenservice. Tot slot is duurzaamheid van belang. ENGIE biedt 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.