Nieuws

ENGIE lid van branchevereniging Holland Solar

ENGIE is lid geworden van Holland Solar, dé branchevereniging voor alle bedrijven die actief zijn in de Nederlandse zonne-energiesector. De Business Unit Energy Solutions helpt grootzakelijke klanten verduurzamen via zowel dak- als grondgebonden zon-pv-projecten.

Professionalisering
ENGIE onderstreept het belang van een sterke branchevereniging om de gezamenlijke belangen binnen de sector te beschermen en te vertegenwoordigen. Als speler op de internationale zon-pv-markt, wil ENGIE haar kennis en ervaring graag delen om de zonne-energiesector nog verder te professionaliseren.

Samenwerking
Holland Solar zet zich voor haar leden in op de volgende activiteiten: belangenbehartiging sector, kwaliteit en veiligheid, kennisplatform, meer zichtbaarheid, collega’s en derde partijen verbinden via het netwerk. ENGIE hoopt via Holland Solar haar bestaande netwerk verder uit te breiden, zodat we nog beter kunnen samenwerken binnen de branche en Nederland verder kunnen helpen te verduurzamen.

ENGIE lid van branchevereniging Holland Solar
Op de foto vlnr: Wijnand Hooff  (Holland Solar), Elwin Delfgaauw, Dean van Raemdonck, Harm van Zoeren en Frank van Emmerik (ENGIE)