Nieuws

ENGIE in top 3 beste energieleveranciers 2023

Vergelijkingswebsite Gaslicht.com reikt jaarlijks een award uit aan de top 3 beste energieleveranciers van Nederland. Dit jaar is ENGIE op een prachtige tweede plek geëindigd met een score van een 8,0.

Mooie klantwaardering

“We zijn superblij met deze geweldige score van Gaslicht.com. Het afgelopen jaar zaten we in een ontzettend hectische markt, met veel veranderingen en onzekerheden voor klanten”, zegt Martijn Hoogeveen, channelmanager bij ENGIE. “We doen dagelijks onze uiterste best om het regelen van energiezaken voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. We zien deze beoordeling dan ook graag als een hele mooie waardering van onze klanten.”

ENGIE in top 3 beste energieleveranicers 2023

Vier belangrijke factoren

Bij het bepalen van de winnaars kijkt Gaslicht.com naar meerdere factoren. Ieder aspect telt voor een kwart mee. Zo kijkt Gaslicht.com naar geverifieerde reviews van overstappers en een klanttevredenheidsonderzoek waarin zij overstappers na 7 maanden vragen naar hun ervaring. Ook heeft Gaslicht.com eigen opgestelde criteria, zoals prijs, het overstapproces, online dienstverlening en klantenservice. Tot slot is duurzaamheid van belang. ENGIE biedt 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.