Image

Aanmelding annuleren

Wat jammer dat je toch twijfelt aan jouw keuze voor ENGIE. Wij vinden het belangrijk dat je écht blij bent met je nieuwe energiecontract, daarom heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Op deze pagina lees je wat je kunt doen bij twijfel.

Tijd om rustig na te denken

Tot 14 kalenderdagen na het ontvangen van de bevestiging van jouw contract kan je de overstap naar ons annuleren. Je hebt dus altijd de tijd om rustig over de beslissing na te denken. Annuleer je de overeenkomst? Dan gaat de overstap naar ENGIE niet door en blijf je bij de huidige energieleverancier. De bevestiging van het contract ontvang je binnen een week na de aanmelding per post of per e-mail. Je herkent hem aan het klantnummer beginnend met letter K gevolgd door cijfers (bijvoorbeeld K00123456). 

Twijfel je?

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,0, dus twijfelen is niet nodig. Mocht je toch niet zeker zijn van de keuze, neem dan even contact op met een van onze collega’s van de Klantenservice. Zij nemen graag de tijd om de overeenkomst met je door te nemen, leggen uit wat de overstap voor je betekent en kijken of er een aanbod is dat beter bij je past. Onze Klantenservice is op werkdagen bereikbaar via 088 - 444 66 22.

Klantenservice Janice

Liever direct annuleren?

Weet je zeker dat de nieuwe overeenkomst niet bij je past? Geen probleem. Je kunt de overeenkomst eenvoudig telefonisch, via het online formulier of via het Modelformulier annuleren. Geef je de annulering binnen 14 dagen na het ontvangen van de bevestiging van het contract aan ons door, dan verwerken wij deze altijd en zorgen we dat je klant blijft bij de huidige leverancier. Natuurlijk laten wij het je weten als we meer informatie nodig hebben én ontvang je bericht zodra jouw annulering is verwerkt.

Goed om te weten:
de annulering kan het snelst verwerkt worden als wij jouw klantnummer hebben. Wij raden je daarom aan te wachten met annuleren tot je van ons de contractbevestiging met jouw klantnummer hebt ontvangen.

Veel gestelde vragen annuleren