Positieve ervaring met ENGIE

Ervaringen met ENGIE: wat vinden onze klanten

Ontdek wat onze klanten vinden

Ben je benieuwd naar de reviews die onze klanten hebben geschreven over hun ervaringen met ENGIE? Dat snappen wij heel goed. Daarom delen wij graag de ervaringen van onze klanten. 

Iedere dag werken wij hard aan het verbeteren van onze service. En dat werpt zijn vruchten af! Gemiddeld worden we door onze klanten al beoordeeld met een 8,2. Het bewijs dat we doen wat we beloven: écht aandacht hebben voor jouw energie. Daarom zijn we blij dat onze klanten delen wat ze van ons vinden. Zo weten wij wat we vooral moeten blijven doen voor onze klanten en wat we moeten verbeteren. Lees zelf iedere ENGIE review op je gemak door.

Zelf jouw ervaringen met ENGIE delen

Bij ENGIE werken wij er iedere dag aan om voor onze klanten de best mogelijke ervaringen met ENGIE te creëren. Dit gaat in de meeste gevallen goed en daarom zijn onze klanten zeer tevreden. Ben je ook tevreden of heb je juist een minder goede ervaring gehad? Deel ook dan jouw review met ons.

Deel jouw ervaring
Feedback Company
Klantenservice

Compliment of feedback? We horen het graag!

Ben je klant bij ons en ben je tevreden over onze dienstverlening? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw compliment aan ENGIE.

Kan je niet wachten en wil je het compliment liever persoonlijk met ons delen? Dan mag je ons natuurlijk bellen!

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur via 088 444 66 66.

Deel je feedback met ons

Wat doet ENGIE met de ervaringen?

Wij hebben we een actief beleid wanneer het gaat om de ervaringen die onze klanten met ENGIE hebben. Wij staan open voor complimenten maar ook voor de klachten die onze klanten met ons delen. Deze input is erg waardevol omdat ENGIE hierdoor weet wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Zo helpen onze klanten mee met het verbeteren van onze dienstverlening. 

ENGIE ervaringen via de Feedback Company

Bij ENGIE werken wij met de Feedback Company. Zij hebben inmiddels meer dan 3.300 ENGIE ervaringen voor ons verzameld. De Feedback Company is een onafhankelijke review beheerder. Ze verzamelen échte klantfeedback, verifiëren de gegevens en bemiddelen bij klachten. Ben je benieuwd naar de meeste beoordelingen en de meest recente ervaringen? Lees dan alle ervaringen met ENGIE op de Feedback Company.

Veel gestelde vragen over ervaringen met ENGIE