ENGIE klantenservice

Als je niet op tijd betaalt, kom je in ons incassotraject terecht. Vanuit het incassotraject sturen wij je 1 of meerdere brieven om je er aan te herinneren dat je nog moet betalen. Daarnaast proberen we telefonisch contact met je op te nemen. Het is voor iedereen het beste om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Zo voorkomen we extra incassokosten.
 
Misschien ben je gewoon vergeten te betalen. Of stond er ongemerkt niet genoeg saldo op jouw bankrekening. Wat er ook aan de hand is, wij adviseren je om alsnog zo snel mogelijk te betalen. Als dat niet lukt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 444 66 70.

Incasso stappen

Grip op je geldzaken

Niet meer uitgeven dan op je rekening staat is best een uitdaging. Geldfit helpt jou om je geldzaken fit te houden! Of om ze fit te krijgen. Ga naar Geldfit.nl voor een gratis advies dat past bij jouw financiële situatie. Ook krijg je tips over welke organisaties je bij je geldzaken kunnen helpen. Deze organisaties vind je bij jou in de buurt.
 
Wil je graag met iemand spreken over je situatie? Bel dan gratis en anoniem met 0800-8115. Een medewerker van Geldfit luistert naar jouw verhaal en denkt met je mee. 

Duurzaam nieuws