Image
Bereken nu jouw maandbedrag

Exclusief partnervoordeel

Als partner van ENGIE weet jij als geen ander dat wij staan voor duurzaamheid en jou graag helpen om slimmer, schoner en efficiënter met energie om te gaan. Speciaal voor jou en jouw collega's gaan we daarin graag nog een stapje verder. Onze partners profiteren namelijk van extra scherpe energietarieven. Zo is jouw energie niet alleen duurzaam, maar ook nog eens extra voordelig. Bereken direct jouw maandbedrag en ontdek welke speciale tarieven we voor jou hebben klaarstaan.

Zo eenvoudig is overstappen

 1. 1

  Overeenkomst in je mail

  Wij versturen de overeenkomst, inclusief de startdatum van onze levering en het afgesproken termijnbedrag, naar je mailbox.

 2. 2

  14 dagen bedenktijd

  Wanneer je de overeenkomst hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.

 3. 3

  Wij regelen je overstap

  Wij zeggen het contract op bij jouw huidige leverancier en zorgen voor een vlekkeloze overstap. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

 4. 4

  Onze levering start

  Wij starten de energielevering op de afgesproken datum en sturen je even een berichtje wanneer het zo ver is. Welkom, fijn dat je er bent!

Collega's van deze partners gingen je al voor

Image

Sungevity

Image

Breman

Image

Pluimers

Image

Heat Transformers