Partnervoordeel

Partner voordeel

Speciale tarieven voor onze partners

 • Scherpe tarieven en écht groene stroom

 • Slim inzicht met onze gratis app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,2

 

Ontvang exclusief voordeel

Als partner van ENGIE weet jij als geen ander dat wij staan voor duurzaamheid en jou graag helpen om slimmer, schoner en efficiënter met energie om te gaan. Speciaal voor jou en jouw collega's gaan we daarin graag nog een stapje verder. Onze partners profiteren namelijk van extra scherpe energietarieven. Zo is jouw energie niet alleen duurzaam, maar ook nog eens extra voordelig. Bekijk welke speciale tarieven we voor jou hebben klaar staan en start direct met besparen.

Bekijk onze partnertarieven
 • Extra scherpe tarieven

 • Klanten beoordelen ons met 8,2

 • 100% Nederlandse groene stroom en gas

Zo eenvoudig is overstappen

 1. 1

  Overeenkomst in je mail

  Wij versturen de overeenkomst, inclusief de startdatum van onze levering en het afgesproken termijnbedrag, naar je mailbox.

 2. 2

  14 dagen bedenktijd

  Wanneer je de overeenkomst hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.

 3. 3

  Wij regelen je overstap

  Wij zeggen het contract op bij jouw huidige leverancier en zorgen voor een vlekkeloze overstap. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

 4. 4

  Onze levering start

  We sturen je even een berichtje wanneer onze levering start. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je nooit zonder energie komt te zitten. Welkom terug bij ENGIE.

Stap ook over naar ENGIE
rivier in landschap in Nederland

Heel Nederland duurzaam? #ChallengeAccepted

Bij ENGIE helpen we jou met iedere stap op weg naar duurzaamheid. Van voordelige Nederlandse zonne-energie tot het isoleren van je woning. Ondertussen pakken we de grote uitdagingen aan voor bedrijven en overheden om slimmer, schoner en efficiënter met energie om te gaan. Dit doen we als unieke combinatie van duurzame energieleverancier en technisch dienstverlener. Samen maken we heel Nederland duurzaam.

Lees hier ons verhaal