Zonnepanelen

Iedereen heeft elektriciteit nodig en niemand wil te veel betalen. Elke energieleverancier heeft voor- en nadelen, waardoor het moeilijk is om een keuze te maken. Zo trekken de fikse welkomstkortingen en cadeaus van leveranciers vaak de aandacht, terwijl de uiteindelijke maandelijkse kosten flink tegen kunnen vallen. Doordat wij zelf alle energie produceren, kun jij bij ons profiteren van de goedkope groene energie. Ben je op zoek naar goedkope energie, zonder verrassingen? We vertellen je er alles over.

Comfortabele woning

Groenste en goedkoopste energie bij ENGIE

Als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan, ben je helemaal op je plek bij ENGIE. Wereldwijd is ENGIE de grootste investeerder in duurzame energie. Maar liefst 72% van de Nederlandse energiemaatschappijen die groene stroom verkopen, produceert namelijk zelf geen stroom. Zij kopen hun groene stroom in bij een kleine groep producenten of bij lokale leveranciers, maar investeren er zelf niet in. 

Bij ons bepaal je zelf waar je energie vandaan komt! Alle energie die wij opwekken is 100% groen en herleidbaar. Wij geloven in een duurzame toekomst, daarom maken we bij het opwekken van onze energie alleen gebruik van duurzame herleidbare bronnen. Door al deze duurzame energiebronnen kunnen wij je voorzien van groene, goedkope energie. Wij hebben zonneparken in onder andere Nijmegen en Zwolle waar samen ruim 7500 panelen staan. Windmolenparken in Groningen (Eemshaven en Farmsum) en in de Noordzee bij Zeebrugge. In Frankrijk staan een aantal waterkrachtcentrales, waar met behulp van het water groene stroom wordt opgewekt. Als klant van ENGIE maak je dus écht het verschil.

Bij ENGIE krijg je daarom niet alleen goedkope energie, maar ook de groenste. Onze groene energie is opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals waterkracht, biomassa, zon en wind. Hierbij is er geen of nauwelijks uitstoot van CO2 of andere schadelijke stoffen.

Besparen met goedkope energie

Goedkope energie kan je op jaarbasis een hoop geld besparen. Goedkope energie kan je op jaarbasis een hoop geld besparen. Energie besparen kan op veel verschillende manieren. Zo is goede isolatie in je woning erg belangrijk, maar je eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen kan ook goedkope energie opleveren. kan op veel verschillende manieren. Zo is goede isolatie in je woning erg belangrijk, maar je eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen kan ook goedkope energie opleveren.

Ook goedkope energie?

Ook onze goedkope energie aanvragen? Wij helpen je graag! Maak een berekening of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Consument laptop

Overstappen naar de goedkoopste energie

Overstappen naar goedkope energie van ENGIE is heel eenvoudig. Wij hebben niet voor niets het best beoordeelde overstapproces. Daarbij beveelt 97% van onze klanten ENGIE aan. Loopt je huidige energiecontract bijna af of heb je een contract voor onbepaalde tijd? Stap over op de groenste en goedkoopste energie van ENGIE. Je hoeft je enkel aan te melden! Wij zeggen vervolgens je contract bij je huidige energieleverancier op en je profiteert snel van groene energie.

ENGIE echt de goedkoopste

Bij ons bereken je je maandelijkse energiekosten in slechts 1 minuut. Aan de hand van je verbruik tonen wij je direct de goedkoopste elektriciteitstarieven. Zo weet je snel wat je bij ENGIE maandelijks bespaart op je energierekening. Zo ben je 1 tot 3 jaar verzekerd van de groenste en goedkoopste elektriciteit.

De energieprijzen bestaan naast de leveringskosten ook uit netbeheerkosten en overheidsheffingen. Voor je gemak ontvang je hiervoor één rekening en dragen wij een deel af aan je netbeheerder en de overheid. Alle verplichte extra kosten en heffingen worden meegenomen in de berekening van je energiekosten en zijn inzichtelijk.

telefonisch advies

Besparen op elektriciteit

Goedkope energie kan je op jaarbasis een hoop geld besparen en kan op verschillende manieren. Via onze gratis online energiescan krijg je direct inzicht in verschillende manieren om stroom en geld te besparen. Wil je meer weten over elektriciteit of één van onze andere producten? Je kunt altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Warmtepomp