Consumenten kookeiland

Wanneer je een eigen bedrijf hebt met meerdere locaties heb je te maken met veel administratie en verschillende contracten. Eén van de dingen die geregeld moet worden zijn de energiezaken voor de verschillende bedrijfslocaties. Wij begrijpen dat je niet voor elke vestiging een apart energiecontract wilt afsluiten. Bij ENGIE kun je daarom eenvoudig eenzelfde energiecontract afsluiten voor meerdere vestigingen. Dit is niet alleen voordeliger, hiermee bespaar je ook flink wat tijd. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Eenzelfde energiecontract voor meerdere bedrijfslocaties

Bij ENGIE is het mogelijk om een energiecontract af te sluiten voor meerdere vestigingen. Het voordeel hiervan is het gemak. Wanneer je meerdere energiecontracten moet afsluiten voor jouw energieaansluitingen heb je te maken met uiteenlopende energietarieven en verschillende looptijden van de contracten. Dit zorgt voor flink wat administratie en daarnaast is het erg onoverzichtelijk. Met een energiecontract voor meerdere bedrijfslocaties heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik- en kosten van de verschillende locaties.

 

Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Inzicht en besparen via gratis energie-app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

 • Energiekosten berekenen in 1 minuut

 • Direct besparen op uw energierekening

 • Best beoordeeld overstapproces

 • 97% beveelt ons aan

 • Persoonlijk energieadvies

Wat gebeurt er na je aanmelding?

 1. 1

  Direct bericht per e-mail

 2. 2

  Je hebt 2 weken bedenktijd

 3. 3

  ENGIE zegt je huidige contract op

 4. 4

  Online meterstanden doorgeven

 5. 5

  Welkom bij ENGIE

Groen, duurzaam en aangenaam geprijsd

De energie van ENGIE is groen, duurzaam én aangenaam geprijsd. Je creëert met onze groene stroom daarom niet alleen een comfortabele woning, maar ook een duurzame toekomst. Wil je je aanmelden bij een nieuwe energieleverancier maar weet je niet wat je besparing zal zijn? Bij ons kun je eenvoudig en snel een persoonlijk aanbod berekenen. Zo kun je in één oogopslag ons scherpe tarief vergelijken met dat van andere leveranciers en zien wat je bespaart.

Met spoed energie nodig?

Ga je verhuizen of heb je om een andere reden snel energie nodig? Dat is geen probleem bij ENGIE. Met een spoedaanvraag ben je extra snel voorzien van onze duurzame energie. Al binnen 30 dagen kun je namelijk thuiskomen in een warm en comfortabel huis! Wil je meer weten over met een spoedaanvraag energie afnemen bij ENGIE? Wij vertellen alles wat je moet weten.

Spoedaanvraag

Hulp nodig bij het aanmelden?

Heb je vragen of wil je liever iemand spreken die jou helpt met het aanmelden bij een nieuwe energieleverancier? Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag.

Klantenservice Janice