Man in atelier 1920 x 900
Verduurzamen

Besparen: ook interessant voor zzp'ers

Specifieke maatregelen voor zzp'ers

Als zzp’er ben je waarschijnlijk druk genoeg. En besparen heeft misschien niet de hoogste prioriteit. Toch kan dit interessant zijn, ook als jouw verbruik niet zo hoog is. Je hebt namelijk wel de hele dag verlichting, verwarming of airco aan staan. Dan wordt het al sneller interessant om te besparen, eventueel met energiebesparende producten. Je verlaagt jouw kosten én draagt bij aan een beter milieu. Win-win dus! 

Dat LED verlichting, isolatie en zonnepanelen slimme maatregelen zijn als je jouw energiekosten- en verbruik wilt verlagen, is bekend. Maar er zijn ook andere maatregelen die minstens zo interessant zijn. De 3 belangrijkste voor jouw branche heeft onze energieadviseur Johan voor jou op een rijtje gezet.

Medewerker aan het schrijven - 1440 x 720

Subsidies en regelingen voor zzp'ers

Om energiezuinig ondernemen te stimuleren, zijn er verschillende regelingen en subsidies voor ondernemers. Met financieel voordeel en het verlagen van jouw investering, wordt energie besparen extra aantrekkelijk! Wij hebben de belangrijkste regelingen en subsidies voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie over subsidies en regelingen

Heb je nog vragen?

Onze adviseurs van de Ondernemersdesk staan altijd voor je klaar. Wij denken mee en gaan graag voor je aan de slag. Bel ons op 088 - 444 66 50. Een appje sturen via 06 – 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Naar de Ondernemersdesk
Image