groene stroom; bedrijf verduurzamen; energiebesparen

100% Nederlandse groene stroom

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

Alle stroom van ENGIE wordt opgewekt in de natuur. Dat doen we in onze eigen, lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op daken van ondernemers en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken. 

Jouw zonne-energie komt bijvoorbeeld uit Burgum, 1 van onze 5 bronnen. Maar in de toekomst zullen nog meer bronnen volgen. Want zo creëren we samen een positieve bijdrage aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor jou aantrekkelijk blijft. 

Image

Bereken je maandbedrag

 • Altijd scherpe tarieven en Nederlandse groene stroom
 • Slim inzicht met onze gratis app
 • Uitstekende service, klanten geven ons een 8,2

 

Binnen 1 minuut berekend 

 

Bespaar nu op energie

Als je hebt gekozen voor 100% groene stroom, kun je niet alleen besparen op je energiekosten, maar ook op duurzame investeringen. Klein of groot: je bespaart energie. Denk bijvoorbeeld eens aan isolatie  of LED verlichting.

Bekijk alle energieproducten

Samen werken we aan een groener Nederland

De CO2-uitstoot van jouw onderneming zo laag mogelijk houden, dat vinden wij belangrijk! Daarom doneren wij namens alle klanten die kiezen voor ENGIE Opgewekt met gas aan Stichting Trees for All. Zij planten hiermee bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezonde zuurstof. Een deel van deze bomen planten we samen met onze klanten tijdens de jaarlijkse ENGIE Boomplantdag. Zo maken we samen onze wereld weer een beetje groener en gezonder! 

boomplantdag; bedrijf verduurzamen; groene stroom

Onze klantbeoordelingen:

 • 286

  Windparken wereldwijd

 • 459

  Zonneparken wereldwijd

 • 8,2

  Waardering van klanten

 • De grootste

  Duurzame technisch dienstverlener van Nederland

Ondernemersdesk;duurzame energie;bedrijf verduurzamen;groene stroom

Vragen of liever persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je liever persoonlijke advies? Vraag dan onze Ondernemersdesk een offerte voor je te maken of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Bel ons op 088 – 444 66 50. Een appje sturen via 06 – 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEEnergieNL kan natuurlijk ook.

 

Bereken jouw tarief