groene stroom; bedrijf verduurzamen; energiebesparen

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door de zon, wind en waterkracht. Dat doen we in lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op daken van ondernemers en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken. 

De bron van jouw zonne-energie vind je op het stroometiket. In de toekomst zullen er nog meer bronnen bijkomen. Want zo dragen we samen bij aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor jou aantrekkelijk blijft. 

Bespaar nu op energie

Als je hebt gekozen voor groene stroom, kun je niet alleen besparen op je energiekosten, maar ook op duurzame investeringen. Klein of groot: je bespaart energie. Denk bijvoorbeeld eens aan isolatie  of LED verlichting.

Bekijk alle energieproducten

Samen werken we aan een groener Nederland

De CO2-uitstoot van jouw onderneming zo laag mogelijk houden, dat vinden wij belangrijk! Daarom doneren wij namens alle klanten die kiezen voor ENGIE Opgewekt met gas aan Stichting Trees for All. Zij planten hiermee bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezonde zuurstof. Een deel van deze bomen planten we samen met onze klanten tijdens de jaarlijkse ENGIE Boomplantdag. Zo maken we samen onze wereld weer een beetje groener en gezonder! 

boomplantdag; bedrijf verduurzamen; groene stroom

Onze klantbeoordelingen:

 • 286

  Windparken wereldwijd

 • 459

  Zonneparken wereldwijd

 • 8,1

  Waardering van klanten

 • 91%

  van onze kanten beveelt ons aan

Ondernemersdesk;duurzame energie;bedrijf verduurzamen;groene stroom

Vragen of liever persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je liever persoonlijke advies? Vraag dan onze Ondernemersdesk een offerte voor je te maken of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Bel ons op 088 – 444 66 50. Een appje sturen via 06 – 23 457 896 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEEnergieNL kan natuurlijk ook.

 

Naar de Ondernemersdesk