groene stroom; bedrijf verduurzamen; energiebesparen

Duurzame zonne-energie, lokaal opgewekt

Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door de zon, wind en waterkracht. Dat doen we in lokale zonneparken. Of met zonnepanelen op daken van ondernemers en particulieren die klant zijn bij ENGIE en meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken. 

De bron van jouw zonne-energie vind je op het stroometiket. In de toekomst zullen er nog meer bronnen bijkomen. Want zo dragen we samen bij aan een betere wereld én zorgen we dat duurzaam ondernemen ook voor jou aantrekkelijk blijft. 

Samen werken we aan een groener Nederland

De CO2-uitstoot van jouw onderneming zo laag mogelijk houden, dat vinden wij belangrijk! Daarom doneren wij namens alle klanten die kiezen voor ENGIE Opgewekt met gas aan Stichting Trees for All. Zij planten hiermee bomen, in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in gezonde zuurstof. Een deel van deze bomen planten we samen met onze klanten tijdens de jaarlijkse ENGIE Boomplantdag. Zo maken we samen onze wereld weer een beetje groener en gezonder! 

boomplantdag; bedrijf verduurzamen; groene stroom
Ondernemersdesk;duurzame energie;bedrijf verduurzamen;groene stroom

Vragen of liever persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je liever persoonlijke advies? Vraag dan onze Ondernemersdesk een offerte voor je te maken of neem telefonisch contact op voor meer informatie.