Image

Zakelijke energie

Voor veel bedrijven maakt energie een groot deel uit van de vaste kosten. Wij helpen u grip te houden op uw zakelijke energiekosten. Dit doen wij met scherpe tarieven voor elektriciteit en gas, maar ook met advies over inkoop, verduurzaming en besparing. Onze experts staan klaar om samen met u een op maat gemaakte oplossing te bepalen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van zakelijke energie.

Vraag nu een offerte aan

Mogelijkheden voor zakelijke energie

Wij bieden verschillende producten en diensten om u te helpen met uw energiedoelen. U krijgt bij onze verschillende oplossingen altijd één aanspreekpunt voor al uw energievraagstukken. Zo zijn wij niet alleen leverancier, maar uw partner op gebied van zakelijke energie.

Elektriciteit zakelijk

Bij ENGIE zijn er verschillende mogelijkheden om zakelijk elektriciteit af te nemen. We bieden scherpe tarieven en gunstige voorwaarden voor zakelijke klanten. U kunt kiezen voor veel zekerheid met een vast contract voor elektriciteit of juist voor meer regie door uw energie zelf in te kopen. Onze adviseurs helpen u graag bij de juiste keuze voor uw situatie.

Gas zakelijk

Bij een zakelijk contract voor gas heeft u ook de keuze uit een vast contract of voor het zelf inkopen van gas. Kiest u voor het zelf inkopen van gas? Dan kunt u zelf de marktprijzen volgen en bepalen op welke momenten u gas wilt inkopen. Zo profiteert u van de schommelingen in de markt.

Groene energie

Met groen gas of groene elektriciteit van ENGIE kunt u een duurzame impact maken. Groene energie kan een aanvulling zijn op zelf opgewekte energie of u voorzien in de volledige energiebehoefte van uw bedrijf. De groene elektriciteit van ENGIE is afkomstig van zonne- en windparken. Dit draagt bij aan de CO2-reductie van uw bedrijf.

Verduurzaming zakelijke energie

ENGIE is wereldspeler op het gebied van verduurzaming. Wij kunnen u niet alleen voorzien van duurzame energie, maar we hebben een breed scala aan mogelijkheden voor het verduurzamen van uw bedrijf. Verduurzamen is altijd maatwerk. Daarom kijken we graag samen met u welke oplossing past bij uw situatie. Bent u op zoek naar een leverancier van groene energie? Wilt u zakelijke laadpalen plaatsen? Of wilt u eigen duurzame energie opwekken? Wij gaan graag met u in gesprek.

Image

Zakelijke energietarieven

Benieuwd naar onze scherpe zakelijke energietarieven en gunstige voorwaarden? Wij brengen graag een op maat gemaakte offerte voor u uit, afgestemd op uw situatie. Voor energie zakelijk bij ENGIE heeft u één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken. 

Direct aanvragen