Image
Elektriciteit grootzakelijk

Elektriciteit

Kies voor scherpe prijzen en groene elektriciteit

Elektriciteit is noodzakelijk voor ieder grootzakelijk bedrijf.  Of u nu een productiebedrijf runt, een groot kantoor beheert, of een winkelketen heeft, u heeft betrouwbare elektriciteit nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden en groei. Bij ENGIE begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van grootzakelijke bedrijven op het gebied van energie.

Onze oplossingen helpen u uw zakelijke doelen te bereiken en dragen bij aan een duurzame toekomst. Ontdek welk elektriciteitscontract het beste bij uw bedrijf past, en wat de mogelijkheden zijn om uw elektriciteit te vergroenen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Groene elektriciteit

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor grootzakelijke bedrijven. Niet alleen vanuit een milieuperspectief, maar ook om te voldoen aan de eisen van stakeholders en klanten die waarde hechten aan verantwoord ondernemen. Groene elektriciteit is een krachtig middel om uw bedrijfsvoering te verduurzamen en tegelijkertijd uw imago te versterken.

Maar wat maakt elektriciteit nou groen, en hoe weet je zeker dat je ook echt groene elektriciteit ontvangt? 

Image

Condor Group kiest voor groene elektriciteit

“We willen een frontrunner zijn in onze industrie, maar ook een voorbeeld voor andere industrieën om te laten zien hoe het ook kan”, zegt Jan Hoekman jr., directielid bij de Condor Group. Het gaat ze daarbij om meer dan een groen imago. Ze voegen de daad bij het woord.

Er werd in samenwerking met ENGIE gezocht naar een oplossing om verder te verduurzamen. Een belangrijke voorwaarde was dat de stroom uit een herkenbare bron van eigen bodem kwam. De oplossing vonden ze 30 kilometer verderop, in de vorm van zonnepark Dorhout Mees. Het zonnepark bespaart op jaarbasis circa 62,5 miljoen ton CO2 - gelijk aan de broeikasvoetafdruk van ruim 4,8 miljoen Nederlands. Dankzij de stroom die Condor Group daar afneemt, is het totale elektrische energieverbruik van de groep in één klap 50% CO2-neutraal.

Image