windmolen van boven

Energie voor de grootzakelijke markt

Als grootverbruiker van energie wilt u uw energiekosten zo laag mogelijk houden. Elektriciteit en gas zijn nu eenmaal een groot deel van uw vaste kosten. Daarom bieden wij verschillende energieproducten waarmee u grip houdt op uw zakelijke energiekosten.

Vraag direct een offerte aan

We worden allemaal aangespoord om gebruik te maken van duurzame energie. Tegelijkertijd moeten organisaties omgaan met fluctuerende energieprijzen en efficiënt hun energieverbruik beheren. Het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid, kostenbeheersing en betrouwbaarheid is van cruciaal belang in deze complexe energiemarkt.

Onze expertise stelt organisaties in staat om hun energieverbruik te optimaliseren, zelf opgewekte energie efficiënt te managen en op slimme wijze de resterende energie in te kopen. Hierdoor behoudt uw organisatie grip op de energiezaken.

Image

Dynamische energiemarkt

De energiemarkt is boeiend, complex en altijd in beweging. De ervaren adviseurs van ENGIE volgen de markt nauwgezet en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn, zowel op lokaal als internationaal niveau. Met deze kennis kunnen wij u helpen om slimme inkoopbeslissingen te nemen, stapsgewijs te verduurzamen of het voortouw te nemen in de allesomvattende energietransitie.

Onze adviseurs helpen u graag bij het oplossen van al uw energievraagstukken, wat uw ambities ook zijn. Wilt u alleen energie afnemen? Of wilt u ook meer inzicht in uw verbruik en aan de slag met energie besparen? ENGIE helpt u uw organisatie te verduurzamen of misschien zelfs wel voorloper te worden in duurzame verandering.

Aan de slag met energie

Uiteraard bieden we u een scherp energiecontract, flexibele voorwaarden en maximale leverzekerheid. Maar ENGIE gaat verder dan energie. ENGIE is de specialist in de zakelijke markt, met oplossingen die we specifiek afstemmen op uw energieambities.

Van verbruiksinzicht tot besparingsmaatregelen, van inkoopadvies tot decentrale opwek, van digitaal gemak tot flexibele administratieve oplossingen. We leveren dus niet alleen energie, maar zijn ook uw partner op het gebied van inzicht/besparen, verduurzamen en de energietransitie.

Vraag een vrijblijvende offerte en één van onze ervaren adviseurs neemt snel contact met u op.

Energie aanvragen
landschap bomen

Groene energie

Onze wereld vraagt om een energie-efficiënte en duurzame maatschappij en verwacht dat bedrijven een actieve rol spelen in deze transitie. Regels worden strenger en de lat ligt hoog. U wilt in stappen verduurzamen, maar hoe?

ENGIE adviseert om te starten met het verkleinen van de energiebehoefte. Met een energiescan kunt u snel beoordelen waar het besparingspotentieel ligt. Het restant aan benodigde energie koopt u slim in met onze adviseurs. Daarbij heeft u de keuze voor onze groene energieproducten te kiezen.

Ga vrijblijvend in gesprek met een ervaren energie adviseur en ervaar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.