Image

Zakelijk energiecontract afsluiten

Bij ENGIE kunt u een zakelijk energiecontract afsluiten voor elektriciteit en gas. Wij stellen voor zakelijke klanten graag een aanbod op maat op. Daarbij kijken we naar uw behoeften op het gebied van energie en vinden we de oplossing die bij u past. Op deze pagina leest u meer over een zakelijk energiecontract afsluiten, zoals verschillende typen contracten en mogelijkheden voor groene energie. 

Ontvang een aanbod op maat

Zakelijk energiecontract afsluiten elektriciteit

Als u een zakelijk energiecontract voor elektriciteit afsluit bij ENGIE zijn er verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij groene elektriciteit van zonne- en windparken uit Nederland en Europa. Bij groene elektriciteit van ENGIE is het mogelijk om Garanties van Oorsprong te ontvangen. Hiermee heeft u inzicht waar, wanneer en hoe uw groene elektriciteit is opgewekt.

U heeft ook de keuze uit verschillende typen contracten. Past de zekerheid van een vaste prijs bij uw situatie of neemt u liever meer regie met het zelf inkopen van elektriciteit? Vraag een offerte aan voor een aanbod op maat.

Nu offerte aanvragen

Zakelijk energiecontract afsluiten gas

Bij een zakelijk contract voor gas biedt ENGIE - naast aardgas - de mogelijkheid om te kiezen voor groen gas. Dit vermindert uw CO2-uitstoot en kan bijdragen aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.  Groen gas is afkomstig uit Nederland. Het wordt duurzaam geproduceerd en is schoner en beter voor het milieu dan reguliere fossiele brandstoffen. Als uw partner op het gebied van duurzaamheid, gaan wij ook graag met u in gesprek als u reststromen heeft die u duurzaam wilt inzetten voor productie van groen gas.

Verduurzaming

ENGIE is wereldspeler op het gebied van verduurzaming. Wij zijn niet alleen leverancier van groene energie, maar kunnen meer betekenen voor het verduurzamen van uw organisatie. Hierbij kijken we altijd naar de beste aanpak voor uw situatie, want verduurzamen is maatwerk. Mogelijke oplossingen zijn: groene energie, zakelijke laadpalen, eigen energie opwekken en hulp bij energie besparen. Ook bieden we een slimme oplossing waarmee u het maximaal rendement uit uw zonnepanelen haalt.

Man staat op dak met zonnepanelen - 540 x 430

Mogelijkheden voor zakelijke energie

Als zakelijke klant van ENGIE profiteert u niet alleen van een scherp tarief voor elektriciteit en gas, maar kunt u ook gebruikmaken van onze diensten op gebied van verduurzaming, inzicht en advies. We bieden verschillende mogelijkheden om zakelijke energie afnemen en hebben altijd een oplossing die bij uw energiebehoefte past. Vraag nu een offerte aan voor een aanbod op maat.

Nu offerte aanvragen