Header afbeelding tuinders

Grootverbruik gas

Wie veel gas gebruikt, wil dit zo slim mogelijk inkopen. Daarom zijn er voor grootverbruikers van gas verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de oplossing die het beste past bij uw bedrijf. Op deze pagina leest u wat grootverbruik gas inhoudt en welke oplossingen ENGIE kan bieden. 

Energie voor uw bedrijf

Wat uw energieambities ook zijn, ENGIE helpt u met een oplossing op maat. Zo kunt u bij grootverbruik gas kiezen voor de zekerheid van een vast contract of om uw gas zelf in te kopen. Voor bedrijven die willen verduurzamen bieden we ook groen gas aan. Naast het leveren van gas voor grootverbruik bieden we handige diensten voor de zakelijke markt. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met besparingsmaatregelen of inkoopadvies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor grootzakelijk gas en een adviseur neemt persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Nu offerte aanvragen

Wat is grootverbruik gas?

De term ‘grootverbruik gas’ doelt op een bepaalde hoeveelheid gas die wordt gebruikt. Bedrijven behoren tot grootverbruikers voor gas als de gasaansluiting groter is dan een G25 aansluiting. Dat betekent dat de gasaansluiting meer dan 40 m3 gas per uur kan doorlaten. Bedrijven zijn dus niet per definitie grootverbruikers voor gas, dat is afhankelijk van het type aansluiting.

Verduurzamen met groen gas

Voor het verduurzamen van uw bedrijf kan groen gas een goede keuze zijn. Groen gas is duurzaam geproduceerd en draagt bij aan CO2 reductie. ENGIE heeft vele jaren ervaring met de ontwikkeling en exploitatie van groen gas installaties. Deze expertise zetten we in om  in Nederland moderne installaties te ontwikkelen en grootschalig groen gas te produceren.

Groen gas ENGIE

Grootzakelijke mogelijkheden voor gas

ENGIE biedt grootzakelijke klanten verschillende mogelijkheden op het gebied van energie. Naast het bieden van gas, kunt u bij ons ook groene elektriciteit, groen gas en ook bij andere duurzame oplossingen afnemen. Benieuwd welk aanbod past bij uw bedrijf?

Nu offerte aanvragen