windmolen van boven

Samen verduurzamen

ENGIE regelt het voor u. 

Duurzame verandering. Daarin lopen we bij ENGIE voorop. We zijn wereldwijd een van de grootste investeerder in groene energie. Om écht het verschil te maken, zetten we onze kennis, onze praktische ervaring en onze passie voor duurzaamheid in voor een houdbare wereld en toekomst. Wat dat betekent? Met onze expertise helpen we uw organisatie om een duurzame afdruk op de wereld achter te laten. 

Zo willen we de energietransitie versnellen.

Van A tot Z: alles over energie

De energiewereld zit vol met complexte termen over uiteenlopende onderwerpen. Om u te helpen de energiewereld beter te begrijpen, hebben wij de Energie Encyclopedie ontwikkeld. Hierin leert u alles over termen zoals:

Energie van A tot Z Encyclopedie ENGIE

Duurzame inspiratie

Verduurzamen is maatwerk en kan dus ook op verschillende manieren. Waar het ene bedrijf al jaren bezig is, moet het andere nog beginnen. Hoe dan ook is iedere stap er één. Benieuwd hoe andere bedrijven duurzaamheid omarmen en impact creëren?  Lees onze klantverhalen voor inspiratie om ook duurzaam te ondernemen.

Man staat op dak met zonnepanelen - 540 x 430

Stapsgewijs verduurzamen

 1. 1

  Inzicht & analyse

  Verduurzamen begint altijd met inzicht. Waar liggen mogelijkheden om te verduurzamen en waar moeten we beginnen? 

 2. 2

  Besparen

  De eerste stap in verduurzamen is besparing. Waar kunt u minder energie verbruiken en hoe kunt u dit doen?

 3. 3

  Duurzame opwekken

  Na het terugbrengen van uw energieverbruik kunt uw starten met het duurzaam opwekken van energie. Denk aan de aanleg van een zonnepark, warmteterugwinning of misschien wel een windmolen.

 4. 4

  Groene energie inkopen

  Heeft u alle besparingen doorgevoerd, wekt u zelf duurzame energie op, maar nog niet voldoende om volledig duurzaam te zijn? Kijk dan naar de mogelijkheden om groene energie in te kopen.

Ontdek hier de mogelijkheden van ENGIE

Duurzame impact

Samen maken we gegarandeerd een duurzame impact die past bij uw bedrijf en visie. Ook beginnen met verduurzamen? Ontdek meer over de stappen die leiden tot een duurzaam bedrijf.

ENGIE Services heeft oplossingen op maat