windmolen van boven

Samen verduurzamen

ENGIE regelt het voor u. 

Duurzame verandering. Daarin lopen we bij ENGIE voorop. We zijn wereldwijd een van de grootste investeerder in groene energie. Om écht het verschil te maken, zetten we onze kennis, onze praktische ervaring en onze passie voor duurzaamheid in voor een houdbare wereld en toekomst. Wat dat betekent? Met onze expertise helpen we uw organisatie om een duurzame afdruk op de wereld achter te laten. 

Zo willen we de energietransitie versnellen.

Stapsgewijs verduurzamen

 1. 1

  Inzicht & analyse

  Verduurzamen begint altijd met inzicht. Waar liggen mogelijkheden om te verduurzamen en waar moeten we beginnen? 

 2. 2

  Besparen

  De eerste stap in verduurzamen is besparing. Waar kunt u minder energie verbruiken en hoe kunt u dit doen?

 3. 3

  Duurzame opwekken

  Na het terugbrengen van uw energieverbruik kunt uw starten met het duurzaam opwekken van energie. Denk aan de aanleg van een zonnepark, warmteterugwinning of misschien wel een windmolen.

 4. 4

  Groene energie inkopen

  Heeft u alle besparingen doorgevoerd, wekt u zelf duurzame energie op, maar nog niet voldoende om volledig duurzaam te zijn? Kijk dan naar de mogelijkheden om groene energie in te kopen.

Ontdek hier de mogelijkheden van ENGIE

Duurzame impact

Samen maken we gegarandeerd een duurzame impact die past bij uw bedrijf en visie. Ook beginnen met verduurzamen? Ontdek meer over de stappen die leiden tot een duurzaam bedrijf.

ENGIE Services heeft oplossingen op maat
rivier in landschap in Nederland

Onze duurzame projecten

Ontdek waar we al werken aan een duurzame toekomst.
Meer duurzame projecten

Het eerste all-electric ziekenhuis van Nederland

In Meppel realiseren we samen met onze bouwpartners Trebbe en Dura Vermeer het allereerste all-electric ziekenhuis van Nederland.

Aanleg van een zonnepark voor de lokale energiecooperatie

Samen met de lokale energiecooperatie hebben we een groot zonnepark van 9.400 panelen aangelegd. Met dit zonnepark kan de wijk Westeinde aan een groot deel van haar energievraag voldoen.

Hulshoff energetisch zelfvoorziend dankzij ENGIE

ENGIE gaat voor de nieuwbouwlocatie van Hulshoff in Amsterdam een circulair energiesysteem engineeren, ontwikkelen en bouwen. ENGIE plaatst 3.100 zonnepanelen op het dak, 7 laadpalen voor elektrische vrachtauto’s en 600 kWh opslag door middel van second life batterijen.