Batterijopslag-impressie

Wat is de toekomst van energie en op welke strategische onderdelen daarvan zet ENGIE in? In de ENGIEtransitie podcastserie wordt op verschillende onderwerpen ingezoomd om te bepalen wat het belang is en hoe het de energietransitie verder kan helpen.

Slim Laden

Geld verdienen met het opladen van je elektrische auto aan huis? In deze podcast hoor je wat Slim Laden is en hoe je hier slim mee kunt verdienen.

BESS - Grootschalige batterijopslag

Hoe werken 160 cubicles samen als één groot opslagsysteem? Hoe lang gaat één lading van een grote batterij mee en hoe draagt een batterij bij aan het verduurzamen van ons energiesysteem? En waarom zijn bepaalde locaties geschikter voor realisatie van een grote batterij dan andere? Je hoort er alles over in deze podcast. 

Groen Gas

Wat is groen gas nu eigenlijk? Hoe en uit wat wordt het geproduceerd? Bij welke temperaturen zijn de bacteriën optimaal aan het werk en hoe duurzaam en circulair is het proces? Helpt groen gas de energietransitie ook echt vooruit? In deze podcast het antwoord op deze en vele andere vragen over groen gas.

Of luister via Spotify

Je kunt onze podcasts ook 'alleen' beluisteren. Klik hiervoor op onderstaande links naar de betreffende podcast op Spotify: