Nieuws

ENGIE Services wordt EQUANS in Nederland

De ENGIE Groep heeft vorig jaar aangekondigd dat zij haar Services-activiteiten onder wil brengen in een nieuwe internationale entiteit. Met deze stap wil de ENGIE Groep de marktleiderspositie op het gebied van technische dienstverlening verder versterken. Met ongeveer 74.000 werknemers in 17 landen en met een jaaromzet van meer dan 12 miljard euro is EQUANS klaar om zich sterk te ontwikkelen op groeimarkten.

ENGIE Services wordt EQUANS
ENGIE Services Nederland gaat als geheel over naar EQUANS. Als sterke, gezonde en winstgevende onderneming zien we kansen en mogelijkheden om verder te groeien en onze marktleiderschapspositie in Nederland te versterken. Voor onze klanten verandert er niets. We blijven klanten bijstaan in diverse sectoren en bieden oplossingen voor de utiliteit, industrie en infrastructuur. Onze klanten kunnen rekenen op innovatieve en digitale oplossingen, en vertrouwen op onze expertise op het gebied van technische dienstverlening. 

Een antwoord op transities
Onze naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar onze klanten voor staan. Wij staan klaar om antwoorden te bieden op de complexe uitdagingen van de energie-, industriële en digitale transities. De pay-off ‘Empowering Transitions’ staat voor de sterkte betrokkenheid van alle EQUANS medewerkers om de genoemde transities te versnellen en waar te maken. 

Over EQUANS 
EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. EQUANS maakt deel uit van de internationale en beursgenoteerde ENGIE Groep, een wereldwijde energie- en dienstengroep met 170.000 medewerkers en een omzet van 55,8 miljard euro in 2020. Wereldwijd is EQUANS actief in 17 landen met circa 74.000 medewerkers. De jaaromzet bedraagt meer dan 12 miljard euro. In Nederland werken circa 5.500 medewerkers en realiseert EQUANS een omzet van 1,1 miljard euro. 

Meer informatie over de EQUANS groep

EQUANS groep