Energie aanvragen

In 5 stappen overstappen naar energie van ENGIE

Loopt je huidige energiecontract bijna af, heb je een contract voor onbepaalde tijd en wil je profiteren van de huidige voordelige energietarieven? Dan kun je nu overstappen op duurzame energie van ENGIE. Jouw overstap regel je heel gemakkelijk. Je hoeft je enkel aan te melden voor onze energie. Wij zorgen er vervolgens voor dat je contract bij je huidige energieleverancier wordt opgezegd en dat je snel profiteert van onze groene stroom en gas.

Voor je overstap hoef je zelf dus bijna niets te doen. Wij regelen alles voor je en zorgen er uiteraard voor dat je geen seconde zonder stroom zit. Hieronder lees je hoe overstappen naar energie van ENGIE werkt.

 1. Je vraagt energie aan via onze berekening.
 2. Direct na je aanvraag ontvang je van onze een e-mail met een bevestiging van je aanmelding.
 3. Na maximaal 2 dagen ontvang je een e-mail met de bevestiging van je contract. Hierin vind je tevens informatie over de levering en de start van je termijnbedrag. Je bedenktijd van 14 dagen gaat in.
 4. Over het opzeggen van je oude contract hoef je  je geen zorgen te maken. Wij regelen dit voor jou. Rond de start van onze levering vragen wij (maximaal 3 dagen na start van de levering) je meterstanden op. Heb je een slimme meter? Dan hoef je zelfs niets te doen, in dat geval ontvangen wij de meterstanden automatisch.
Voordelige energie van ENGIE

Samen maken we Nederland groener

 • Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

 • Inzicht en besparen via gratis energie-app

 • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0

 

Nu tot
€ 250,-
bonus

Binnen 1 minuut berekend

Wat gebeurt er na het overstappen van energie?

 1. 1

  Overeenkomst in je mail

  Wij versturen de overeenkomst, inclusief de startdatum van onze levering en het afgesproken termijnbedrag, naar je mailbox.

 2. 2

  14 dagen bedenktijd

  Wanneer je de overeenkomst hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.

 3. 3

  Wij regelen je overstap

  Wij zeggen het contract op bij jouw huidige leverancier en zorgen voor een vlekkeloze overstap. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.

   

   

 4. 4

  Onze levering start

  We sturen je even een berichtje wanneer onze levering start. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je nooit zonder energie komt te zitten.

Direct overstappen

Hulp nodig met overstappen van energie?

Heb je vragen of wil je liever iemand spreken die jou helpt met het overstappen van energie? Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag.

Klantenservice Janice