Image

Energie inkopen zakelijk

Als elektriciteit en gas een groot deel van uw vaste kosten zijn, is het verstandig om dit slim in te kopen. ENGIE biedt een passende oplossing voor elk bedrijf.  Onze experts staan klaar om samen met u een op maat gemaakte oplossing te bepalen.  We houden hierbij rekening met zowel uw energiebehoeften als uw ambities op het gebied van duurzaamheid. Op deze pagina vertellen we u meer over hoe u zakelijke energie efficiënt kunt inkopen.

Inkoopadvies energie grootzakelijk

In de dynamische wereld van zakelijke energie is het cruciaal om goed geïnformeerd te blijven over de fluctuerende energiemarkt. De Market Desk van ENGIE kan u ondersteunen bij het inkopen van zakelijke energie. Onze Market Desk professionals houden de vinger aan de pols en zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Deze expertise stelt ons in staat om u te voorzien van advies zodat slimme inkoopbeslissingen kunt nemen. 

Zakelijke energie inkopen via ENGIE

Wij bieden verschillende type energiecontracten, passend bij uw situatie en wensen. Als specialist in de zakelijke markt hebben wij verschillende oplossingen die we kunnen afstemmen op uw behoeften. Zo kunt u kiezen voor een energiecontract met vaste tarieven of zelf uw energie inkopen met onze handelsplatformen EnClick of EnDeal. Vraag een offerte aan en één van onze ervaren adviseurs neemt contact met u op om de oplossing te vinden die bij u past.

Image

Stapsgewijs verduurzamen

Naast het inkopen van zakelijke energie, kan ENGIE u ook ondersteunen bij het verduurzamen van uw bedrijf. Wilt u hier stappen in maken? Wij helpen u bij besparing, het opwekken van energie, elektrisch vervoer en het inkopen van groene elektriciteit. Zo draagt u bij aan de energietransitie en voldoet u aan wet- en regelgeving op een manier die bij uw bedrijf past.

Altijd inzicht in de marktprijzen met de Market Prices App

  • Alle belangrijke energiemarkten bij de hand in 1 app
  • Koersprijzen energie
  • Price alert
  • Altijd op de hoogte van het laatste energienieuws
  • Direct contact met de experts van onze Market Desk

De Market Prices App biedt u gemakkelijk toegang tot de meest recente gas- en elektriciteitsprijzen op de groothandelsmarkt ICE Endex, waar u ook bent. Deze app stelt u in staat om de marktprijzen te volgen, waardoor u snel beslissingen kunt nemen over uw aankopen. Met slimme prijs-alerts krijgt u een melding wanneer het door u bepaalde prijsniveau wordt bereikt.

De app is gratis en beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten en smartphones.

Market Desk inkoop

Altijd op de hoogte met marktupdates

De energiemarkt is altijd in beweging. Wilt u goed geïnformeerd zijn over ontwikkelingen en huidige prijzen? Schrijf u dan in voor onze wekelijkse marktupdates. Dat kan u helpen bij het maken van inkoopbeslissingen of het bepalen van het juiste moment voor een vast contract.