Image

Tesla laadstations

Auto’s geven ons veel vrijheid. Verre reizen of ‘gewoon’ woon-werkverkeer. Toch moeten we ook naar de wereld kijken; het milieu en onze uitstoot. Daar weet Tesla wel raad mee. Met een elektrische auto van Tesla rijd je milieuvriendelijk. De Tesla moet wel opgeladen worden, zodat je kunt blijven rijden. Het opladen van je elektrische auto gaat via een laadpaal. Er zijn Tesla laadstations, maar je kunt je Tesla ook opladen met andere laadpalen. Ontvang persoonlijk advies over het beste laadstation voor jouw Tesla of bekijk onze verschillende laadpalen.

Ontvang persoonlijk laadpaal-advies Bekijk onze laadpalen

Je Tesla opladen

Als je op elk moment je Tesla wilt kunnen opladen, is een laadpaal thuis of op de zaak een goede oplossingen. Alle Tesla modellen kunnen opgeladen worden met een laadpaal met een vermogen van 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW of 22 kW.

Superchargers

Je kunt er ook voor kiezen om je Tesla op te laden bij één van de Tesla laadstations. Tesla heeft veel aandacht gestoken in dit netwerk van Superchargers. Wereldwijd zijn er ruim 25.000 Superchargers, waarvan 6.000 snelladers. Een Tesla laadpaal kun je gemakkelijk vinden door het ingebouwde navigatiesysteem van Tesla waarop alle laadpalen te vinden zijn. De kosten van deze superchargers zitten rond de 0,25 cent per kWh. Hoe lang je Tesla erover doet om op te laden, verschilt per model. Voor het laden bij een openbare laadpaal heb je een laadpas nodig.

Laadpaal-advies voor jouw Tesla aanvragen

Voordelen van Tesla laadpaal thuis of op de zaak

  • Je laadpaal is altijd beschikbaar, je hoeft dus nooit te wachten op je beurt

  • Opladen bij een eigen laadpaal is veel goedkoper dan bij openbare laadpalen

  • Je laadt op het moment dat het jou past, zodat je altijd met een volle accu op weg kunt

  • Een eigen laadpaal is volledig afgestemd op jouw Tesla en jouw wensen

Tesla opladen bij andere laadpalen

Je kunt voor een Tesla laadstation kiezen, maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt je Tesla net zo gemakkelijk opladen met een andere laadpaal. Wanneer je een Tesla aanschaft, krijg je hier een laadkabel bij die voor alle openbare laadpalen gebruikt kan worden. Ook deze openbare laadpalen toont het navigatiesysteem van Tesla. Naast openbare laadpalen kun je kiezen voor een laadpaal thuis. Een laadpaal thuis brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun je goedkoper opladen. Daarnaast hoef je nooit op je beurt te wachten en kun je ‘s nachts laden met een daltarief. Nog goedkoper (en beter voor het milieu) is een laadpaal combineren met zonnepanelen.

Image
Image

Persoonlijk advies over een Tesla laadstation

Welke laadpaal het beste is voor jouw Tesla laadstation, hangt van verschillende zaken af. Zo is jouw type auto van belang, de elektriciteitsaansluiting van je woning en of je gebruik wilt maken van bepaalde slimme functies. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een laadstation voor jouw Tesla. Met persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij gaan graag voor je aan de slag.