Image

Alles over de energiemaatregelen

Ben je benieuwd welke maatregelen er vanuit de overheid gelden om de energierekening zoveel mogelijk betaalbaar te houden? Je leest er alles over op deze pagina.

Bekijk alle maatregelen

Hoge tarieven voor energie

De energietarieven zijn al langere tijd hoog. Dit heeft meerdere oorzaken. We begrijpen dat dit tot vragen leidt. Daarom hebben we een overzicht gemaakt met antwoorden op vragen die veel gesteld worden over de hoge energietarieven.

Image

Houd grip op je energieverbruik én -kosten met de gratis ENGIE-app

  • Inzicht in jouw verbruik
  • Houd jouw prijsplafond in de gaten
  • Zie direct of je nog goed zit met je termijnbedrag
  • Persoonlijk advies om te verduurzamen én besparen
  • Eenvoudig en snel je energiezaken regelen

Met de gratis ENGIE-app heb je 24/7 inzicht in je dagelijkse energieverbruik. Vergelijk je verbruik van nu met eerder en ontdek of je verbruik omlaag of juist omhoog is gegaan. Daarbij geven we je advies over het termijnbedrag dat past bij jouw verbruik. Ook vind je in de app persoonlijke tips om te besparen op je energiekosten. Zo weet je direct wat mogelijk is.

Advies en service

Wat als je de energierekening niet meer kunt betalen?

Het kan zijn dat jouw energierekening een stuk hoger is dan dat je altijd gewend was. Of dat wij adviseren je om je termijnbedrag te verhogen om zo bijbetalen te voorkomen. Maar wat doe je als je dit helemaal niet kunt betalen? Een hele vervelende situatie, die de laatste tijd steeds vaker voorkomt. We vertellen je graag wat je kunt doen als je hiermee te maken krijgt.