Image

Alles over de energiemaatregelen

De energietarieven zijn de laatste tijd hard gestegen. Om de energiekosten betaalbaar te houden, heeft de overheid een aantal energiemaatregelen genomen, zoals het prijsplafond dat per 1 januari 2023 ingaat. Op deze pagina lees je alles over de energiemaatregelen en voor wie deze van toepassing zijn. Wij werken deze pagina regelmatig bij, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele situatie. 

Laatste update van deze pagina: 29 november 2022

Uitleg tarieven 2023
Heb jij een contract met variabele tarieven? Dan vraag je je misschien af hoe deze tarieven tot stand komen. In de video op deze pagina leggen we uit hoe dit precies zit.

Uitleg tarieven 2023

Inzicht in je energieverbruik

Met de gratis ENGIE-app heb je 24/7 inzicht in je dagelijkse energieverbruik. Vergelijk je verbruik van nu met eerder en ontdek of je verbruik omlaag of juist omhoog is gegaan. Daarbij geven we je advies over het termijnbedrag dat past bij jouw verbruik. Ook vind je in de app tips om te besparen op je energiekosten. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo weet je direct wat mogelijk is.

Image
Advies en service

Grip op geldzaken

De energietarieven zijn de afgelopen maanden hard gestegen. Hierdoor kan het zijn dat jouw energierekening een stuk hoger is dan dat je gewend bent. Of wij adviseren je om je termijnbedrag te verhogen om zo bijbetalen te voorkomen. Maar wat doe je als je dit helemaal niet kunt betalen? Een hele vervelende situatie, die de laatste tijd steeds vaker voorkomt. We vertellen je graag wat je kunt doen als je hiermee te maken krijgt.

Lees meer