rivier in landschap in Nederland

Verduurzamen én besparen?

De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door zon-, wind- en waterkracht. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Met groene stroom van ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig!

Bereken je maandbedrag Vraag een offerte aan
 • Inzicht in je verbruik met onze app

 • Ondernemersdesk voor jouw energiezaken

 • Gratis groencertificaat

Kies je voor ENGIE? Dan kies je voor 100% groene stroom, opgewekt in Nederlandse zonneparken en CO2-gecompenseerd gas. Of je nu onderneemt als zzp’er, in de horeca of detailhandel; wij hebben altijd een passend aanbod waarmee jij groen onderneemt. Uiteraard met scherpe tarieven, zodat jouw zakelijke energiekosten zo laag mogelijk blijven. Duurzaam én voordelig!

Wanneer je overstapt naar ENGIE regelen wij de overstap. Wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereken hieronder jouw energiekosten of vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Overstappen naar ENGIE

Overstappen naar energie van ENGIE is heel eenvoudig. Wij hebben niet voor niets het best beoordeelde overstapproces: 94% van onze klanten beveelt ENGIE aan. Stap jij over op duurzame energie van ENGIE? Je hoeft je alleen maar aan te melden! Wij zeggen vervolgens het contract bij jouw huidige energieleverancier op. Want niemand houdt van gedoe, toch?

Wil je een zakelijke offerte op maat? Dat kan ook. Vul je gegevens in en wij brengen een persoonlijke offerte op maat uit, afgestemd op jouw situatie.

Ondernemersdesk ENGIE Erwin en Bryan

Zo eenvoudig is overstappen

 1. 1

  Bevestiging in je mail

  Je ontvangt de bevestiging van de overeenkomst en de voorwaarden per e-mail. Zo weet je precies wat er is afgesproken.

 2. 2

  14 dagen bedenktijd

  Na ontvangst van de bevestiging, heb je 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze periode kun je de overeenkomst kosteloos annuleren.

 3. 3

  Je huidige leverancier

  Wij nemen contact op met je huidige leverancier om je lopende contract op te zeggen. Je zit nooit zonder energie. Gegarandeerd!

 4. 4

  De levering start

  Wij starten de levering van onze groene stroom en CO2-gecompenseerd gas op de afgesproken datum. Welkom, fijn dat je er bent! 

Ondernemersdesk Bryan

Vragen of liever persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je liever persoonlijke advies? Vraag dan onze Ondernemersdesk een offerte voor je te maken of neem contact op voor meer informatie.