Image

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt ENGIE niet alleen energie voor grootverbruik, maar een compleet pakket aan slimme en duurzame energieoplossingen. Of het nu gaat om besparing, het zelf opwekken van elektriciteit, of het slim inkopen van energie. ENGIE staat klaar om uw organisatie te helpen met deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen.

Grootverbruik energie slim inkopen

Onze klanten voor grootverbruik energie willen energie slim inkopen. De energiemarkt is altijd in beweging, wat het ingewikkeld maakt om op de hoogte te blijven. De Market Desk van ENGIE helpt hierbij. U krijgt niet alleen advies bij uw inkoopstrategie, maar u heeft altijd inzicht in de huidige ontwikkelingen met de Market Prices App. Met de gratis app houdt u 24/7 actueel inzicht en kunt u snelle inkoopbeslissingen maken. Benieuwd wat onze Market Desk voor u kan betekenen? Neem contact op voor advies voor grootverbruik energie.

Image

Verduurzamen

Bij grootverbruik energie zijn er veel mogelijkheden voor verduurzaming. Wij zetten onze kennis, ervaring en passie voor duurzaamheid in om u hierbij te helpen. We kijken wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming binnen uw organisatie. De eerste stap is dan besparing. Waar kunt u minder energie verbruiken? Voor veel bedrijven met grootverbruik energie is de volgende stap het zelf opwekken van elektriciteit. Dit kan onder andere met een zonnepark of windmolen, afhankelijk van uw situatie en wensen. Ook als u zelf energie opwekt is het bij grootverbruik energie vaak nodig om groene energie in te kopen. ENGIE biedt uiteraard mogelijkheden om (groene) energie in te kopen.

Lees meer over verduurzamen

Energieprijs grootzakelijk

Bij ENGIE ontvangt u niet alleen een voordelig energiecontract met flexibele voorwaarden en gegarandeerde levering, maar ook een uitgebreid pakket aan diensten die verder gaan dan standaard energielevering. Ons team biedt deskundig advies over hoe u energie efficiënt kunt inkopen tegen een goede energieprijs. Op zoek naar een aanbod op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Image

Grootverbruik energie elektriciteit

We bieden een breed aanbod aan (groene) stroom voor bedrijven met grootverbruik energie. Veel van de groene energie die we aanbieden, wordt lokaal in Nederland geproduceerd met behulp van onze zonne- en windparken. Bovendien staan we klaar om u te adviseren over het zelf opwekken van groene stroom, zoals het installeren van zonnecarports of zonnepanelen op uw bedrijfspand, om zo uw energie grootverbruik op een duurzame manier te beheren.

Grootverbruik energie gas

Naast stroom levert ENGIE ook gas aan bedrijven met grootverbruik energie. Wij bieden flexibele voorwaarden en de mogelijkheid van groen gas afkomstig van Nederlandse bodem. Dit gas is schoner en beter voor het milieu.

Bekijk al onze producten
Image

Offerte grootzakelijke energie

Wij maken graag een aanbod op maat voor u. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan? Dan neemt een adviseur van ENGIE persoonlijk contact met u op.