Energie adviseur ENGIE
Heel Nederland duurzaam

Inzicht en besparen

Aan de slag met energie

Inzicht in uw energieverbruik is het startpunt voor het maken van gefundeerde keuzes als het gaat om energiebesparende maatregelen en inzetten op kostenreductie. Met slimme tools en scans reduceert u uw energiekosten en krijgt u meer grip op kosten en verbruik van stroom en/of gas.

Image

Slim energie besparen

Slim energie besparen
Energie besparen klinkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. We begrijpen als geen ander dat uw business gewoon moet blijven draaien, ook als u aan de slag wilt gaan met energie, besparen en verduurzamen. Daarom heeft ENGIE slimme oplossingen ontwikkeld die geen directe invloed uitoefenen op uw productieproces, maar simultaan hieraan geïmplementeerd kunnen worden.

Maak kennis met Sensorfact. Innovatieve software waarmee u op een slimme en efficiënte manier energie bespaart.

Weet wat u verbruikt

Aan de slag met energie begint bij inzicht. Inzicht in uw energieverbruik geeft u de mogelijkheid om gefundeerde keuzes te maken. Keuzes die helpen uw energieverbruik en -kosten te beheersen.

Denk bijvoorbeeld aan het beter afstellen van uw apparatuur en machines. Of het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Maar ook gedrag speelt een belangrijke factor als het gaat om energieverbruik. Daarom gaan we ook graag aan de slag met het menselijke kapitaal binnen uw organisatie. Om te onderzoeken hoe we met het verbeteren van gedrag energieverbruik kunnen optimaliseren.

Naast handige energiemonitoren zoals EnSights, bieden wij ook energiescans aan en slimme software waarmee u uw machines efficiënter laat werken.

Energie adviseur ENGIE noteert de verbeterpunten