Image

De ISDE subsidie is een algemene subsidie voor investeringen in onder andere zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en kleine windturbines. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie. De subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren.

Per apparaat is er een andere subsidie. We raden je aan om vooraf goed te kijken naar de apparatenlijsten met merken en types die in aanmerking komen voor deze subsidie.

Meer informatie over de ISDE subsidie

ISDE subsidie aanvragen

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vind je meer informatie over de ISDE subsidie. Via deze website kun je deze regeling ook aanvragen.

Wil je graag hulp ontvangen bij het aanvragen van de ISDE subsidie? De experts van onze partner PNO Consultants helpen je graag en zorgen dat je subsidie-succeskans zo groot mogelijk wordt.

Image

Jouw sportclub verduurzamen

Met de beschikbare subsidies wordt het verduurzamen van jouw sportvereniging nog aantrekkelijker. Vanuit SportMatch bieden wij verschillende mogelijkheden om je te ondersteunen bij verduurzamen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Begeleidingstraject verduurzamen

Ontvang uitgebreid energieadvies, hulp bij subsidie aanvragen en ondersteuning bij het vergelijken van offertes. Dankzij een landelijke ondersteuningsregeling is dit traject t.w.v. € 2.000,- voor sportverenigingen helemaal gratis.