Image
SportMatch

BOSA subsidie

Subsidies voor sportverenigingen

BOSA subsidie aanvragen

De BOSA subsidie is één van de meest interessante subsidies voor amateur sportverenigingen. BOSA staat voor Subsidieregeling bouw en onderhoud van sportaccommodaties.

Deze subsidie kan worden aangevraagd door sportclubs die kosten maken voor bouw en onderhoud van hun accommodatie. Daarnaast zijn er speciale mogelijkheden op het gebied van energiebesparing. En in sommige gevallen kan de BOSA subsidie ook worden aangevraagd voor reeds gedane investeringen.

Beschikbaar budget voor de BOSA subsidie

Voor 2021 is er een totaal van € 79 miljoen beschikbaar voor de BOSA subsidie. De regeling vergoedt tot 20% van de gemaakte kosten voor de bouw, het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Daarnaast vergoedt de BOSA regeling een aanvullende 10% van de kosten voor gedane energiebesparende maatregelen. Hierdoor kan er in totaal tot wel 30% van de gemaakte kosten vergoedt worden vanuit de BOSA subsidie.

Op de website van DUS-I (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen) vind je een overzicht van maatregelen komen voor de aanvullende vergoeding vanuit de BOSA subsidie.

BOSA subsidie aanvragen

Je kan de BOSA subsidie aanvragen bij DUS-I (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen). Zij voeren de regeling uit voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Wil je graag hulp ontvangen bij het aanvragen van de BOSA subsidie? De experts van onze partner PNO Consultants helpen je graag en zorgen dat je subsidie-succeskans zo groot mogelijk wordt.

Ik wil hulp bij subsidies aanvragen
Image